Vrei să câştigi o vară CRAZY? Fii SCANDALOUS!


W by World Class te invită la o vară scandaloasă! Te-ai pregătit tot anul în cluburile World Class Romania, ai dus un stil de viaţă sănătos şi ai avut grijă de tine... acum este momentul să ieşi din zona ta de confort, să-ţi depăşeşti limitele şi să fii SCANDALOUS! W by World Class te susţine în aventurile tale scandaloase din această vară şi te premiază!

Trip la LAS VEGAS

Marele premiu: o vacanţă de 5 nopţi, pentru 2 persoane, într-o destinaţie absolut scandalous: Las Vegas oferit de Perfect Tour!

Skydiving jump

Un scandalous skydiving jump, pentru ca tu să te bucuri de libertate şi de adrenalină la cote maxime oferit de TNT Brothers.

Designer outfit

Un outfit scandalous by Pas du Tout, pentru că stilul tău de viaţă este sănătos, dar şi trendy!

Personal training program

Un scandalous workout program, format din 5 sesiuni speciale, cu un antrenor personal World Class.

Brunch

Un scandalous Brunch, pentru 2 persoane, la cel mai trendy daytime party organizat de Ago!

Photo shooting

Un photo shooting scandalous numai pentru tine, cu un fotograf profesionist: Marius Bărăgan!

24 abonamente

Unul dintre cele 24 de abonamente full time pe o lună, pentru ca tu să continui să fii scandalous!


Fii COOL, fii SCANDALOUS vara aceasta!

Participă la concurs şi arată-ne cât eşti de SCANDALOUS, în perioada 15 iulie – 31 august 2014! Urmează paşii de mai jos şi ai şansa de a câştiga unul dintre premiile noastre scandaloase pentru a te bucura de vară aşa cum se cuvine!

1 Fă o poză SCANDALOUS!

Fă-ţi o poză într-o ipostază cool, îndrăzneaţă sau nebunească în care să ne arăţi că eşti SCANDALOUS şi că meriţi unul dintre premiile noastre scandaloase.

Vezi aici toate pozele scandaloase înscrise în concurs până acum.

2 Încarcă poza pe INSTAGRAM!

Încarcă poza pe contul tău de INSTAGRAM cu hashtag-ul #WorldClassBeScandalous pentru a fi văzută de toată lumea!

Asigură-te că profilul tău de INSTAGRAM este public şi că ai scris hashtag-ul corect!

3 Îndeamnă-ţi prietenii să-ţi dea LIKE!

Fotografiile postate vor fi încărcate automat din 3 în 3 minute pe pagina dedicată concursului. Dacă fotografia ta nu a apărut, verifică hashtag-ul şi asigură-te că profilul tău de Instagram este public. Adună LIKE-uri şi eşti cu un pas mai aproape de premii!
Se contorizează LIKE-urile de pe Facebook şi nu cele de pe Instagram.

4 Vino la PARTY!

Primii 30 de participanţi cu cele mai multe LIKE-uri vor primi unul dintre cele 30 de premii prin tragere la sorţi, pe care le vor ridica de la petrecerea W by World Class!


Ai întrebări despre concurs?
Află tot ce trebuie să faci pentru un premiu SCANDALOUS

Ce înseamnă o poză SCANDALOUS?

Participanţii la Concurs sunt încurajaţi să iasă din zona lor de confort, să-şi depăşească limitele şi să încarce pe contul personal de INSTAGRAM fotografii cool/ îndrăzneţe/ nebuneşti/ relaxate/ încrezătoare/ curajoase care să reflecte roadele unui stil de viaţă sănătos, şi vor avea şansa de a câştiga premii atractive oferite de către World Class. Fotografiile încărcate nu trebuie să conţină gesturi şi comportamente obscene, atitudini indecente, licenţioase, ofensatoare, maliţioase, calomniatoare sau care ar putea fi considerate ca instigatoare la săvârşirea de fapte penale sau ilegale, World Class rezervându-şi dreptul de a selecta pozele şi de a descalifica unele dintre acestea, dacă este cazul.

Când şi unde îmi pot vedea fotografia?

Toate fotografiile încărcate cu hashtag-ul #WorldClassBeScandalous pe conturile personale şi publice de Instagram ale participanţilor vor fi încărcate automat din 3 în 3 minute de la postarea lor pe pagina de concurs.

Ce pot să fac dacă am scris hashtag-ul greşit?

În cazul în care ai scris greşit hashtag-ul trebuie să reîncarci poza cu hashtag-ul corect: #WorldClassBeScandalous

Cum ajung în TOP 30 pentru a câştiga un premiu?

După ce fotografia ta a apărut în galeria foto, trebuie să stângi cât mai multe LIKE-uri la pagina care conţine fotografia ta, aşa că îndeamnă-ţi toţi prietenii să te voteze.

Cum se stabileşte clasamentul final al participanţilor?

La finalul perioadei de concurs (15 iulie – 31 august 2014), clasamentul se întocmeşte în mod automat pe baza numărului afişat în widget-ul de FACEBOOK LIKE.

Cum încarc fotografia pentru concurs?

Pentru a participa la concurs, trebuie să ai un cont personal şi public de INSTAGRAM. Numai fotografiile încărcate pe conturile personale şi publice cu hashtag-ul #WorldClassBeScandalous vor fi luate în considerare. Fotografiile pot fi încărcate în perioada 15 iulie – 31 august 2014. Mai multe detalii despre setările contului de Instagram aici.

Poza mea nu a apărut? Ce pot să fac?

Pozele sunt preluate automat din 3 în 3 minute, deci aşteaptă câteva minute de la momentul când ai încărcat poza.
Apoi verifică hashtag-ul ataşat pozei să fie #WorldClassBeScandalous.
De asemenea asigură-te că contul tău de Instagram nu este setat ca fiind PRIVAT întrucât atunci poza ta nu poate fi preluată. Citeşte mai multe detalii aici.
Fotografiile încărcate nu trebuie să conţină gesturi şi comportamente obscene, atitudini indecente, licenţioase, ofensatoare, maliţioase, calomniatoare sau care ar putea fi considerate ca instigatoare la săvârşirea de fapte penale sau ilegale, World Class rezervându-şi dreptul de a selecta pozele şi de a descalifica unele dintre acestea, dacă este cazul.

Cum se acordă premiile?

Premiile se acordă prin tragere la sorţi dintre toţi participanţii care au intrat în TOP 30 pe baza numărului total de LIKE-uri pentru pagina aferentă pozei înscrise în concurs. Premiile se vor acorda în cadrul petrecerii W by World Class, care va avea loc în Gaia Boutique Club până la finalul lunii septembrie.x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >