Cool, motivaţional, intrigant – tricoul de pe tine poate să transmită mereu altceva. Profită de noul trend al acestui sezon şi ia atitudinea potrivită.

Printre responsabilii pentru acest nou val se numără Paul&Joe, Alexander Wang sau Versace, în colecţiile cărora s-au regăsit topuri cu mesaje imprimate. Dacă şifonierul tău încă nu are o astfel de piesă-cheie, este momentul să-ţi faci un update în garderobă. Trebuie doar să ţii cont de câteva reguli de bună-purtare.

1. Îndrăzneşte

Investeşte în tricouri uni de calitate, pe care să le imprimi în centrele specializate cu mesajele tale personale. Pot fi oricât de revoltătoare, cool sau optimiste. Important este să fie unice şi să te reprezinte. Dacă eşti în căutare de job, de exemplu, îţi poţi imprima CV-ul. Sigur va atrage atenţia şi, cine ştie, poate jobul visat te va găsi în timp ce stai la coadă la cafea!

2. Combină

Odată identificate mesajele reprezentative, modalităţile de purtare sunt, practic, nelimitate! Pentru zi, un tricou arată foarte bine purtat cu o fustă plisată (o piesă foarte importantă în acest sezon) şi geacă de piele ori jeanşi rupţi şi tenişi confortabili. Seara, îl poţi purta cu o fustă lungă (din paiete, dacă eşti suficient de curajoasă) sau la o nuntă, dacă ai un mesaj de transmis mirilor. Pentru birou mizează pe variantă ceva mai sobră: tricou, un costum bine croit şi stilettos.

3. Motivează-te

Nu neglija nici echipamentul de sală. Pune în geanta de sport un tricou haios cu un mesaj care te motivează! S-ar putea să se dovedească extrem de util în momentele în care chiar simţi că nu mai poţi.

4. Alege

Dacă nu te simţi suficient de inspirată încât să îţi pui propriile mesaje, am făcut o selecţie cu tricourile noastre preferate. Intră în galerie şi vezi ce ţi se potriveşte.

Credit foto: H&M