Activitățile zilnice – task-urile de la birou, sportul, hobby-urile sau chiar bucuriile mici – îți fac viața dinamică și intensă. Și pentru că un stil activ are nevoie de o mașină pe măsură, Auris Hybrid este mașina care te ajută să-ți păstrezi echilibrul.

Toyota Auris Hybrid este o mașină fiabilă, cu un consum mic, dotată cu tehnologie modernă și siguranță activă – o mașină pe care te poți baza pentru viața ta dinamică. Mașina este prevăzută atât cu un motor hibrid, cât și cu unul pe benzina, și trece instant de la propulsia electrică la cea termică, fiind un partener de încredere, care te ajută să faci următorul pas în viață.

Inovația Toyota Safety Sense include 4 tehnologii active, cu scopul de a reduce accidentele și de a-ți oferi un mediu confortabil și sigur de condus:

1.      Sistemul Pre-coliziune: este prevăzut cu o cameră video și senzori-laser, care monitorizează mașinile din față, pentru a evita coliziunile. În cazul unui accident, sistemul te anunță prin semnale audio/video, activând, în același timp, asistența de frânare.

2.      Alerta Depășire Bandă. Pentru că folosește o cameră video,această tehnologie te anunță, tot prin semnale audio și video, dacă ai depășit banda, fără a semnaliza în prealabil, ajutându-te astfel să menții corect poziția mașinii.

3.      Asistență rutieră. Monitorizează semnele de circulație de pe șosea, afișând, pe display-ul TFT, informații utile precum limita de viteză sau alte restricții și te anunță audio/video dacă nu ai respectat indicatoarele.

4.      Fază lungă automată. Conceput să optimizeze vizibilitatea în timpul nopții, sistemul detectează automat luminile mașinilor din sens opus, urmărind simultan iluminarea stradală, iar trecerea de la fază lungă la fază scurtă sau invers se face automat.

Descoperă Auris Hybrid în showroomul Toyota sau pe 8 iulie, la Constanta Fitness Festival