Sâmbătă, 28 iunie, fă-ți timp pentru cele mai cool clase de group fitness. La Outdoor Challenge te așteaptă 10 ore de sport și distracție alături de peste 20 de antrenori.

Dacă ai participat măcar o dată la un maraton de cycling în aer liber sau la o clasă de yoga pe iarbă, atunci cu siguranță știi că nu se compară cu senzația din sala de sport. Iar dacă nu ai făcut-o până acum, în acest weekend ai ocazia perfectă să încerci.

Outdoor Challenge, de la World Class Health Academy at the Grand, este deja un eveniment cu tradiție. "Îl organizăm de 10 ani", spune Laurențiu Ciocirlan, Club Manager World Class Health Academy at the Grand, JW Marriott. "Pentru noi a devenit deja o tradiție să organizam acest eveniment. Oamenii sunt încântați să facem și altceva, să îi scoate un pic la aer liber. E vară, cald și se face sport alături de instructorii preferați. Ce și-ar mai putea dori?"

Alege-ți clasele preferate

Fie că ești începător sau ai ceva ani de sport în spate, la Outdoor Challenge vei găsi varianta potrivită pentru tine. Poți alege să-ți începi ziua cu o sesiune de yoga și să continui CXWORX, BODYCOMBAT, GRIT sau BODYPUMP. Ori, dacă vrei să arzi mii de calorii, să cânți și să-ți ridici și mai mult pulsul strigând de bucurie, optează pentru clasele de cycling. În paralel vor fi și demonstrații pentru programele Delta Power și Burn, în caz că ești în cautare de ceva care să te scoată din zona de confort și să-ți remodeleze corpul.

"La Outdoor Challenge este interesant să vezi cum  împărtăşesc pasiunea şi respectul pentru sport şi viaţă sănătoasă atât clienţii care au fost alături de noi de la primul eveniment, dar şi cei care abia acum au descoperit beneficiile unei vieţi active. Din exterior, dar şi interior este uimitor să urmăreşti evoluţia prin care trece un «prieten» din gaşca World Class: nu numai transformările fizice care sunt evidente, dar şi cele psihice: cât de încrezători intră acum pe uşa şi cât de mulţumiţi  şi recunoscători sunt că trăiesc în corpul lor! Pentru noi nu există canal mai bun de marketing decât un client care după un maraton de 4-6 ore, bate palma cu intructorul şi strigă : AM REUŞIT!", a spus Andreeea Pautov, Marketing Manager World Class România.

Evenimentul începe la 9 dimineața și se încheie în jurul prânzului, iar mai detalii despre înscriere găsești aici.