Flexibilitate supraumană, teatru experimental, poezie și o invitație specială la premiile Oscar – acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să vezi un moment uluitor, semnat Pilobolus Dance Theater.

Shadowland: bun venit pe Tărâmul Umbrelor

Descris ca un spectacol incredibil al imaginației, revoluționarul show susținut de Pilobolus Dance Theater spune povestea unei fetițe care începe o călătorie inițiatică de-a lungul căreia fel de fel de creaturi ciudate prind viață. Realizat în colaborare cu Steven Baks, autorul poveștii SpongeBob SquarePants, spectacolul recreează o experiență universală și intimă, un amestec de comedie și dramă. De-a lungul unei ore și jumătate, trupa de dansatori combină elemente coregrafice cu teatru și muzică.

Pilobolus Dance Theater, o companie de dans revoluționară

Shadowland, spectacolul ce duce la cote maxime fantezia și reușește să dea un înțeles complet nou jocului cu umbre, a fost creat de Pilobolus Dance Theater, o companie modernă de teatru, înființată în 1971. Invitată specială a Premiilor Oscar în 2007, unde a adus un omagiu unor filme celebre precum Little Miss Sunshine sau The Devil Wears Prada, trupa este alcătuită acum din nouă dansatori cu abilități incredibile. Coregrafia lor implică mișcări de gimnastică și o flexibilitate supraumană, iar imaginația lor nu cunoaște limite: în spatele unui simplu ecran alb, dansatorii încep să se transforme sub ochii spectatorilor în animale, obiecte animate, clădiri și personaje celebre.

Când și unde îi vezi?

Cele două spectacole Shadowland susținute de Pilobolus Dance Theater vor avea loc pe 23 și 24 februarie 2014, la Sala Palatului din București.

Biletele sunt disponibile la prețuri de 125, 150, 175 de lei sau 200 de lei (sector VIP) și se pot achiziționa online pe eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești).