• Shoulder side rise
  1 din 7 Shoulder side rise

  Stai cu picioarele depărtate mai mult decât lățimea șoldurilor. Prinde cu ambele palme un sac bulgar de cinci sau opt kilograme, în funcție de condiția fizică. Ține brațele drepte, cu sacul lipit de coapse și lent, flexând coatele, adu-l spre piept. Urcă până când coatele depășesc linia umerilor. Revino la poziția de start. Exercițiul este excelent pentru umeri și spate.

  < Înapoi la articol
   
 • Biceps clutch cu TRX
  2 din 7 Biceps clutch cu TRX

  Reglează TRX-ul astfel încât să atârne la jumătatea gambelor. Prinde cu palmele câte un mâner și, de sub punctul de ancoră al TRX-ului, du-te înapoi circa un metru. Lasă-te pe spate, astfel încât să faci un unghi de 60 de grade cu solul, iar TRX-ul să fie perfect întins. Flexează brațele și trage cu putere, astfel încât să ajungi cu pieptul lângă mânere. Exercițiul lucrează bicepșii, partea superioară a spatelui și abdomenul.

  < Înapoi la articol
   
 • Side ab rowing
  3 din 7 Side ab rowing

  Prinde cu ambele palme capetele unui cablu și așază-te la circa un metru de stația de lucru. Stai astfel încât să ai aparatul în lateral și capătul cablului la nivelul umărului. Trage cu putere spre exterior, în partea opusă, până când brațele sunt perfect întinse. Revino la poziția de start. Exercițiul lucrează foarte bine umerii și oblicii abdominali. Dacă ai condiție fizică bună, lucrează cu 20 de kilograme, altfel, setează o greutate mai mică.

  < Înapoi la articol
   
 • Slams
  4 din 7 Slams

  Prinde câte un capăt al funiei în fiecare mână. Stai cu picioarele mult depărtate și genunchii ușor flexați. Ridică în forță ambele funii și coboară-le. Mișcarea trebuie efectuată continuu și cu viteză mare. Este un excelent exercițiu cardio.

  < Înapoi la articol
   
 • Sărituri cu genunchii la piept
  5 din 7 Sărituri cu genunchii la piept

  E clasicul exercițiu pe care îl făceai și în copilărie la orele de sport. Dar este extrem de eficient, fie pentru încălzire, fie inclus într-un circuit.

  < Înapoi la articol
   
 • Ridicări alternative braț-picior opus
  6 din 7 Ridicări alternative braț-picior opus

  Stai cu sprijin pe palme și genunchi. Ai grijă ca palmele să fie sub linia umerilor, iar genunchii sub șolduri. Încordează bine abdomenul și, simultan, ridică brațul drept și piciorul stâng. Menține timpul de lucru, apoi schimbă. Această mișcare este foarte utilă pentru întărirea musculaturii spatelui și îmbunătățirea posturii.

  < Înapoi la articol
   
 • Swing
  7 din 7 Swing

  Stai cu picioarele depărtate peste nivelul umerilor și genunchii ușor flexați. Prinde un kettlebell cu ambele palme. Apleacă-te, cu spatele drept, și balansează-l ușor între picioare. Apoi cu forță ridică greutatea până în dreptul pieptului, cu brațele întinse, îndreptând simultan picioarele și ducând bazinul în față. Flexează din nou genunchii, du bazinul înapoi și greutatea între picioare. Mișcarea trebuie efectuată continuu până la terminarea timpului de lucru. Exercițiul este foarte bun pentru fesieri, coapse, zona lombară.

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >