• Savurează cafeaua perfectă
  1 din 3 Savurează cafeaua perfectă

  Pe Calea Dorobanților te așteaptă Nespresso Boutique, un loc în care merită să-ți bei cafeaua cel puțin o dată. Întregul spațiu a fost creat și amenajat de o echipă internațională de arhitecți și designeri, așa că odată ajuns acolo, te așteaptă și o experiență vizuală aparte. Iar în timp ce admiri locul, îți poți savura cafeaua aleasă dintre cele 23 de sortimente de cafea Grand Crus. În funcție de ce-ți place mai mult, poți degusta sortimente de Ristretto, Arpeggio, Capriccio, Volluto, Rosabaya de Columbia, Indriya și multe altele.

  Adresa: Calea Dorobanților, nr. 210

  < Înapoi la articol
   
 • Mănâncă mai bine în fiecare zi
  2 din 3 Mănâncă mai bine în fiecare zi

  Produse proaspete, preparate gustoase și meniuri gata în câteva minute – le găsești pe toate în magazinul Frufru de la Universitate. Recent renovat, magazinul a schimbat nu doar decorul, ci și meniul. Așa că de acum te așteaptă cu preparate speciale și pentru micul dejun. Fie că te răsfeți cu o masă, înainte de birou, chiar acolo, fie că iei totul la pachet, ai garanția că vei mânca bine și bun. De la salate și supe până la budinci de chia și granola ai meniuri variate pentru zilele tale active. În plus, pentru că anul acesta Frufru împlinește 10 ani, ai șansa să participi la evenimente speciale.

  Adresa: Str. Batiștei, nr. 1-3

  < Înapoi la articol
   
 • Bucură-te de experiențe cultural-urbane
  3 din 3 Bucură-te de experiențe cultural-urbane

  Dacă tânjești după un loc în care să ai expoziții de artă, performance-uri, spectacole de teatru, dar și relaxarea unui bar, află că poți găsi aceste lucruri la Point. Dincolo de caracterul variat al evenimentelor organizate aici, toate având ca focus activitățile culturale, un alt aspect interesant este faptul că poți deveni și tu membru, pentru că la Point nu cumperi produse, ci timp. Mai mult, ai la dispoziție un teatru, bucătărie, bar și club fără alte costuri. Găsești mai multe informații pe whatsthepoint.ro.

  Adresă: Strada Eremia Grigorescu, nr. 10

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >