• Jawbone Up3
  1 din 3 Jawbone Up3

  Up3 este cea mai nouă brățară de la Jawbone. La fel de simplă ca precedentele, la fel de discretă și mai elegantă decât alte brățări similare concurente. Up3 are de acum și opțiunea de a monitoriza ritmul cardiac pe întreaga perioadă a zilei, este rezistentă la apă, mare lucru pentru un monitor de ritm cardiac, și funcționează circa o săptămână cu o singură încărcare.

  Preț: De la 180 de dolari, jawbone.com

  < Înapoi la articol
   
 • Fitbit Charge HR
  2 din 3 Fitbit Charge HR

  Charge HR este o îmbunătățire pentru popularul Force și se aliniază trendului de monitorizare a ritmului cardiac 24 de ore din 24. Charge veghează asupra somnului, îți ține socoteala în timpul antrenamentelor și îți poate afișa și apelurile, dacă îl conectezi cu un telefon cu sistem de operare iOS, Android sau Windows.

  Preț: Începând de la 150 de dolari, fitbit.com

  < Înapoi la articol
   
 • Basis Peak
  3 din 3 Basis Peak

  Acesta este unul dintre cele mai promițătoare gadgeturi pentru 2015 și pune accent pe feedback și sfaturi pentru obținerea unei rutine de antrenament cât mai eficiente.

  Basis este un smartwatch rezistent la apă, cu o baterie ce ține până la trei zile. Monitorizează somnul, antrenamentele și se concentrează pe stabilirea obiectivelor zilnice personalizate pentru nevoile tale.

  Preț: De la 199,99 dolari, mybasis.com

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >