• Dark metal
  1 din 4 Dark metal

  Testează combinații surprinzătoare. Realizează machiaje de tip smoky eyes în nuanțe de albastru închis, cobalt, verde sau violet, cu farduri ce conțin microparticule metalizate, peste care să aplici cu atenție texturi de gloss. Efectul va fi spectaculos, deși machiajul are tendința să migreze. Aplică straturi generoase de mascara. Pe pomeți, aplică iluminator și o atingere fină de blush, aproape nedetectabil, care va da prospețime întregului look.

  Trucul expertului: "Pentru un machiaj de acest tip se pot folosi direct farduri cremoase waterproof metalizate. Pune-le pe pleoape cu inelarul sau cu ajutorul unei pensule din păr sintetic", explică Adina Vlad.

  < Înapoi la articol
   
 • Eleganță și senzualitate
  2 din 4 Eleganță și senzualitate

  Pleoapele umede, create prin texturi cremoase, sunt senzuale și enigmatice. Scoate-le în evidență prin conturarea și pieptănarea sprâncenelor, care încadrează și echilibrează întregul look. Completează cu un ruj lucios, în nuanțe de roz sau de corai, nu foarte intens prin culoare. Aparent simplu, acest machiaj scoate frumusețea naturală în evidență. Este ideal pentru o coafură wet, cu părul dat în întregime spre spate.

  Trucul expertului: „Piaptănă bine părul pentru a crea o coafură ca ieșită din apa mării. Iar pentru luciu și susținere, folosește fixativ sau spumă“, spune Claudiu Alex Sârghe

  < Înapoi la articol
   
 • Smoke and ashes
  3 din 4 Smoke and ashes

  Un machiaj de tip smoky eyes, în tonuri maro, scoate în evidență privirea. Dă-i o formă alungită, ca de ochi de pisică, și păstrează restul feței în tonuri neutre. Un gloss diafan va spori senzualitatea gurii. Pentru machiajul feței, folosește produse cremoase și iluminatoare discrete, fără să pudrezi pielea decât acolo unde lucește inestetic. Părul răvășit, ca o coamă bogată, este urma unor bucle lejere, dezordonate prin trecerea neglijentă a mâinii printre șuvițele rebele.

  Trucul expertului: „Pentru a simula efectul de umed al machiajului, apelează la farduri cremoase. Acestea se aplică cel mai bine cu buricul degetelor. Căldura pielii încălzește formula și, astfel, produsul este mult mai bine estompat și aderă mai bine pe ten“, explică Adina Vlad. 

  < Înapoi la articol
   
 • Focus pe buze
  4 din 4 Focus pe buze

  Nu puteam ocoli roșul, care nu ar trebui să lipsească din arsenalul niciunei femei. Funcționează ca o armă secretă – redă instantaneu prospețimea, luminozitatea și atrage ca un magnet. În acest sezon, gloss-urile au un comeback remarcabil, iar texturile de pe piață și-au îmbunătățit formulele: sunt mult mai rezistente și deloc lipicioase. Poartă-le împreună cu un machiaj de tip smoky eyes discret și nu subestima coafurile cu texturi wet. Un asemenea look este greu de ignorat și are un efect hipnotizant.

  Trucul expertului: „Utilizează pensula, dacă vrei un rezultat mai glam sau dacă textura rujului este de tip lipstain ori mată“, recomandă Adina Vlad.

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >