• Fuchsia mode
  1 din 4 Fuchsia mode

  Pune întotdeauna accent pe sprâncene pentru un efect minimalist, ușor sălbatic. Astfel, îți vei scoate ochii în evidență și vei echilibra trăsăturile feței. Folosește farduri de sprâncene sau creioane – cu acestea din urmă poți trasa fire dese și subțiri. Pomeții au nevoie de un fard de culoarea piersicii, iar pentru tușa finală, aplică un ruj într-o nuanță puternică.
  Sutien H&M, 30 lei
  Ochelari de înot din garderoba stilistului

  < Înapoi la articol
   
 • Efect neașteptat
  2 din 4 Efect neașteptat

  Renunță la convenții! De ce să porți nuanțe marine doar în zona ochilor și nu și pe buze, mai ales dacă vrei un efect spectaculos?Aplică un ruj de culoare albastră – dacă buzele tale au o formă plină și armonioasă – și asociază efectul cu accente subtile, metalice, de bronz și cupru, la nivelul pleoapelor superioare. Oh là là!!
  Cască de înot din garderoba stilistului

  < Înapoi la articol
   
 • Metale prețioase
  3 din 4 Metale prețioase

  Argint și bronz? O combinație imbatabilă. Baza machiajului ochilor trebuie obținută cu ajutorul unui fard de culoarea bronzului, aplicat până la linia sprâncenelor, pentru a crea umbre. Peste el, creează un machiaj grafic pe întreaga pleoapă, cu un fard mat, cu textură cremoasă. Conturează linia pleoplei de sus cu un eyeliner, pentru a evidenţia şi mai mult ochii.
  Top H&M, 139 lei

  < Înapoi la articol
   
 • Sport chic
  4 din 4 Sport chic

  Dacă albastru poate fi purtat pe buze, cu siguranță fuchsia poate fi purtată pe pleoape. Dar nu oricum, ci trasată grafic, la o ținută sport, casual sau modernă. Completează look-ul cu un efect de păr umed, obținut cu ajutorul produselor ca ceara, gelul sau crema de păr. Încheie cu spray fixativ.
  Bluză din garderoba stilistului

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >