• Abdomene la trambulină cu mingea medicinală
  1 din 4 Abdomene la trambulină cu mingea medicinală

  E unul dintre exercițiile preferate, pentru că se apropie mult de jocul portarului. Așază-te pe spate, cu tălpile pe sol, spatele lipit de saltea. Aruncă o minge de 4 sau 5 kg în trambulină, atunci când te ridici și coboară pe sol cu tot cu ea.

  Uneori Ema face serii a câte 2 minute, fără pauză, alteori lucrează pe timer: 20 de secunde exercițiu, 10 secunde pauză. Cel mai mult a lucrat cinci minute fără pauză. Pentru o persoană mai puțin antrenată, Vasi Demeter recomandă o minge de 1 sau 2 kg. 

  < Înapoi la articol
   
 • Fandări cu bara Z, cu un picior pe stepper
  2 din 4 Fandări cu bara Z, cu un picior pe stepper

  Acesta este un alt exercițiu preferat al fotbalistului.

  Așază două steppere paralele, la o distanță de 40 de cm. Pune câteva un picior pe fiecare dintre ele și ține sub ele o bară Z (Ema lucrează cu una de 25-30 kg). Când cobori, ai grijă să faci unghi de 90 de grade între gambă și coapse, iar umerii să fie trași spre înapoi.

  Ema lucrează serii de 10 repetări. Dacă lucrează cu încărcare progresivă, scade numărul de repetări pe măsură ce adaugă greutăți. Exercițiul este eficient pentru oricine, dar e important să se dozeze bine greutățile și repetările. Tehnica trebuie să fie perfectă, astfel încât greutatea să cadă exact pe mijloc. 

  < Înapoi la articol
   
 • Exercițiu de agilitate la scăriță
  3 din 4 Exercițiu de agilitate la scăriță

  De obicei, aici Ema lucrează pe intensitate și în mai multe serii. Practic, Vasi îi face niște circuite pentru agilitate, cu diverse exerciții: pas adăugat, mers în zigzag, genuflexiuni în exteriorul scăriței, schimbări de direcție stânga-dreapta, mers cu un picior în interiorul scăriței și unul în exteriorul ei etc. Se pot folosi și greutăți (un core bag de 10 kg în spate). Este un exercițiu excelent pentru Ema, fiindcă îi dezvoltă jocul de picioare. 

  < Înapoi la articol
   
 • Vasi Demeter
  4 din 4 Vasi Demeter

  Antrenorul personal al lui Ema Dolha are 32 de ani și a fost, în 2012, antrenorul anului în World Class. Vasi este genul de antrenor personal care scoate untul din clienți. Pune mare accent pe încălzire și crede că oamenii îl aleg pentru că le spune, de la prima întâlnire, care sunt rezultatele reale pe care le pot obține și în cât timp. Face parte din echipa World Class de șase ani, nu crede în transformările peste noapte și este foarte apreciat de clienții brandului. Anul trecut a avut nu mai puțin de 365 de clienți. 

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >