• Paris – Hôtel du Ministère
  1 din 3 Paris – Hôtel du Ministère

  Cu un design semnat François Champsaur, noua extindere a acestui cunoscut și iubit hotel parizian se colorează curajos în primare, dar reușește să și debordeze de romantism, poate și datorită arhitecturii aliniate esteticii industriale a Tour Eiffel-ului și în special a mezaninelor cu plafoane vitrate.

  Idei pentru casa ta: Liniile geometrice, contrastul alb-negru, mobilierul de inspirație modernistă și blocurile mari de culoare primară. Asta dacă nu locuiești într-o mansardă și spațiul este prea mic. 

  < Înapoi la articol
   
 • Devon – Glazebrook House Hotel
  2 din 3 Devon – Glazebrook House Hotel

  Designerul britanic Timothy Oulton mânuiește bagheta unui suprarealism jucăuș și idilic în amenajarea acestui boutique hotel de țară, plin de Chesterfield-uri, de stofe în carouri și de artă surprinzătoare. O fantezie parcă inspirată de Alice în Țara Minunilor.

  Idei pentru casa ta: Carourile, în primul rând. Steagul britanic, în al doilea. Și cărțile de joc supradimensionate, pentru magic touch. So British!

  < Înapoi la articol
   
 • Shanghai – W Hotel
  3 din 3 Shanghai – W Hotel

  Tensiune dramatică, vibe metropolitan și un amestec de experiențe estetice și culturale care te țin cu sufletul la gură – aceasta este definiția W Hotel, cea mai nouă creație a echipei de designeri AB Concept. Impunătorul hotel decorat cu respect pentru trecutul magnificului oraș se va deschide în curând.

  Idei pentru casa ta: Culorile. Strălucirile metalice. Iluminatul spectaculos cu surse multiple. Jocul surprinzător al texturilor. Curaj!

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >