Gadgeturile potrivite îţi îmbunătăţesc alergarea, antrenamentul de forță și chiar o simplă plimbare. Dar noi le-am selectat pe cele care îți pot schimba viața.

Apple Watch

Acest ceas care te menţine conectat la iPhone, funcţionează ca un mini iPod şi, unde tehnologia plăţilor mobile este disponibilă, poate înlocui portofelul. Cei patru senzori de pe spate promit să ofere cea mai exactă monitorizare a ritmului cardiac. Apple Watch va avea două tipuri de aplicaţii: unele care să monitorizeze caloriile, activitatea moderată şi timpul petrecut pe scaun sau în picioare şi altele dedicate antrenamentelor mai intense, cum ar fi alergatul. Ceasul va fi disponibil "cel mai devreme în 2015", iar pentru cei care se întreabă cât va ţine bateria acestei uzine în miniatură, Tim Cook, CEO Apple, a indicat că Apple Watch va putea fi "purtat toată ziua" şi "uşor de încărcat noaptea". De la 340 dolari, apple.com

HealthKit. Odată cu apariţia Apple Watch, compania declară cu îndrăzneală că acesta ar putea fi începutul unei revoluţii în ceea ce priveşte modul în care folosim gadget-urile şi aplicaţiile pentru fitness şi sănătate. Prin preluarea şi interpretarea datelor relevante de la alte aplicaţii sau gadgeturi, HealthKit promite să ofere o imagine completă a formei fizice, activităţii şi sănătăţii utilizatorului. Totul se va putea monitoriza, de la ritm cardiac, la calorii arse, colesterol, nivelul de oxigenare al sângelui sau cum şi cât de bine dormi.

Mai multe detalii despre gadgeturile care îţi pot îmbunătăţi sănătatea, găseşti în noua ediţie a revistei W by World Class, disponibilă în toate cluburile World Class din Bucureşti, Cluj şi Timişoara.