Descoperă în centrul Capitalei un loc fermecător cu design de pub londonez, meniu cu influenţe italiene şi un touch românesc.

Decor industrial cu accente cromatice  

Redecorat la începutul toamnei de echipa foarte talentată a studioului Picktwo, formată din designerii Sebastian Mîndroiu și Radu Călin, noul Stadio are aerul unui restaurant italian al anilor 1960 invadat de elementele unei bucătării industriale. Decorul împrumută elemente din lumea filmului, de la pereții acoperiți cu lambriuri finisate manual, cu un aer vintage, până la modul complex de iluminare a spațiului, cu spoturi, reflectoare și lămpi de diferite culori și forme.

Preparate italiene şi delicii româneşti reinterpretate

Elementele inspirate de design se continuă cum nu se poate mai firesc şi în felul în care sunt servite preparatele: bruschettele sunt așezate pe un blat de lemn îngust, ouăle sunt servite în tigaia în care au fost preparate, limonada cu fructe de pădure vine în borcane transparente cu aer retro. Da, ți-am dezvăluit câteva dintre preparatele noastre favorite! Lor li se adaugă în meniul Stadio un mix surprinzător de delicii: de la gravlaxul de somon la salata de vinete coapte românește ori burgerul „fraged“ din pulpă de vită cu sos tzatziki. Secretul bucătarului? Gustul special al fiecărui fel de mâncare este dat de ingrediente de calitate precum brânza Pecorino, orezul Arborio sau sosul de pizza preparat după o rețetă proprie. Pastele sunt făcute în casă iar, acolo unde te aștepți mai puțin, descoperi boabe de rodie și caramel, elemente distinctive ce Îţi vor încânta papilele gustative.

Bonus: În atrium poţi viziona cele mai importante evenimente sportive ale anului, de la meciuri de Champions League la turneele de Grand Slam, toate fiind proiectate pe multiplele ecrane TV existente aici. Restaurantul este deschis în fiecare zi până la miezul nopții. 

Adresa: str. Ion Câmpineanu, nr. 11

Foto: Stadio