Spune-mi cum te antrenezi, ca să îți spun ce bustieră îți trebuie.

 

Susţinere mică

Adidas, H&M, Lucas Hugh

Dacă mergi la clase destul de statice precum Yoga, Pilates, Port de Bras atunci bustierele cu o susținere mică sunt alegerea potrivită. Nouă ne-au atras atenția trei modele:

Adidas Sport Performance - Clima Essentials, 109 lei
Lipsa cusăturilor o face delicată, flexibilă, perfectă pentru întinderi şi răsuciri. Ţesătura încorporează tehnologia Climalite, care înlătură transpiraţia de la nivelul pielii. În plus, bustiera are faţă dublă, aşa că o poţi asorta în funcţie de echipament.

H&M, 59,90 lei
Materialul acestei bustiere absoarbe umezeala foarte uşor, are pernuţe detaşabile pentru sâni şi bretele reglabile. Raportul calitate-preţ este excelent!

Lucas Hugh, net-a-porter.com, 495 lei
Dacă ții la outfiturile de sală la fel de mult ca cele pentru petrecerile fancy, atunci această bustieră devine un must have în garderoba ta. Are cupe detaşabile şi o textură foarte fină, ceea ce o face combinaţia perfectă între design funcţional şi stil.

 

Susţinere medie

Adidas, Alexander Wang, H&M

Cycling, BODYPUMP, CXWORX, antrenamente cu TRX sau alte echipamente care nu presupun multe sărituri, dar nici nu sunt tocmai statice. În caz că bifezi vreuna dintre aceste opțiuni, atunci iată ce trebuie să pui pe lista de cumpărături:

Clima Training, Adidas, 187 lei
Această bustieră, oferă nivelul optim de susţinere, fără să sacrifice flexibilitatea sau confortul necesare mişcării în timpul antrenamentului. Inserţiile din plasă şi ventilaţiile tehnologiei ClimaCool asigură uscarea rapidă a pielii în timpul efortului intens.

T by Alexander Wang, net-a-porter.com, 540 lei
Tăieturile sporty şi materialul hitech o fac o candidată serioasă la statutul de favorita noastră. Banda elastică de sub sâni asigură suportul perfect, chiar și pentru antrenamente cu sărituri, iar decupajul din spate, libertate de mişcare.

H&M, 39,90 lei
Preţ excelent, culoare fresh, material cu uscare rapidă. Pare că această bustieră bifează toate condiţiile necesare achiziţionării. Nu eşti de acord?

 

Susţinere mare

H&M, Adidas

Ești genul care stă pe loc doar când face exercițiile de relaxare de după antrenament? Cu siguranță ai nevoie de o susținere pe măsura performanțelor tale. Avem două propuneri pentru dățile când ajungi la Grituri, Kangoo Jumps sau mergi în parc să alergi.

H&M, 89,90 lei
Cupele au o dublură de burete care se mulează perfect pe forma sânilor tăi, bretelele sunt reglabile, iar plasa de pe spate permite pielii tale să respire în timpul antrenamentelor. O achiziţie perfectă pentru antrenamentele intense.

Supernova, Adidas, 168 lei
Detaliile reflectorizante o fac perfectă pentru mişcarea în aer liber, așa că folosește-o cu încredere chiar și la alergările nocturne. În plus, suportul extrem de bun și tehnologia ClimaCool pentru un control superior al umezelii o transformă într-o bustieră utilă și la antrenamentele intense, din sală.

Credit foto: Adidas