Anul acesta îți dăm motive să sărbătorești altfel. Avem o listă cu cele mai simpatice patinoare din Capitală.

Te invităm la o oră (chiar două) de pantinaj sub cerul liber: o porție zdravănă de mișcare, respirat aer rece (și un pic mai curat!) și distracție pe cinste chiar în mijlocul Bucureștiului. Îți spunem unde merită să mergi, cât costă intrarea și care e prețul de închiriere al echipamentului.

Pentru romanticii urbani

Cel mai hip patinoar din oraș se află chiar pe terasa centrului comercial Promenada. Are nu mai puțin de 600 de metri pătrați, o mulțime de facilități, iar la finalul celor două ore de patinaj intensiv vă puteți continua întâlnirea cu o cafea fierbinte într-unul dintre locurile cochete din interior.

Preț intrare: 20 de lei (2 ore) de luni până joi și 25 de lei (2 ore) în weekend.
Închiriere patine: 15 lei (ascuțire patine: 15 lei).
Program: De la 10:00 la 22:00 de luni până joi și de la 10:00 la 24:00 în weekend.
Adresa: Calea Floreasca 246B

O întâlnire boemă

Cel mai mare patinoar artificial din Capitală (are o suprafață de 3.000 de metri pătrați!), Patinoarul Cișmigiu e unul dintre favoritele noastre. Pentru că e chiar în mijlocul orașului, are doza lui de boemie și, odată cu lăsarea serii atmosfera devine destul de romantică.

Preț intrare: 10 de lei (2 ore) de luni până joi.
Închiriere patine: 10 lei (ascuțire patine: 10 lei).
Program: De la 10:00 la 21:00 de luni până joi și de la 10:00 la 24:00 în weekend.
Adresa: Parcul Cișmigiu (intrarea din bulevardul Regina Elisabeta)

Alunecare la înălțime

Ce spui de o oră de patinaj la înălțime? Mai precis la 20 de metri înălțime, pe acoperișul celui mai cunoscut centru comercial din mijlocul Bucureștiului, Unirea Shopping Center. Da, de la sfârșitul anului trecut avem și această opțiune, așa că de Valentine’s Day merită să profiți de ocazie.

Preț intrare și închiriere patine: 25 de lei.
Program: De la 10:00 la 22:00 de luni până duminică.
Adresa: B-dul Corneliu Coposu, 2A, pe terasa Unirea Shopping Center (accesul se face cu liftul din parcare, până la etajul 7, apoi pe scara interioară încă un etaj).