Ți-am selectat trei curse pe care merită să le bifezi în preajma sărbătorilor (fie că ești începător sau avansat).

Antrenează-te cu Moș Crăciun

Unde? București,Parcul Mogoșoaia
Când? 6 decembrie 2014
Cât? 90 de lei

Kitul de participare pentru Moș Crăciun Aleargă include, printre altele, un costum de Moș Crăciun, pe care ești obligat să îl porți în timpul cursei. Acesta este primul pas ca să faci o faptă bună în preajma sărbătorilor – 15% din totalul încasărilor vor merge către Asociația Română a Traumatologilor și Ortopezilor Pediatri. Poți alege să participi la una dintre cele trei curse: de 1,5 kilometri, 5 sau 10 kilometri, iar la sfârșitul tuturor te așteaptă o tombolă cu premii. 

Mai multe detalii găsești pe moscraciunalearga.ro.

Cursa cu clopoței

Când? 7 decembrie 2014, de la 10:00
Unde? București,campusul Universității Politehnica
Cât? 30 de lei

Clopoței Gone Running este atât un antrenament bun pentru cunoașterea traseului – dacă te pregătești pentru semimaratonul Gerar –, cât și unul distractiv prin care vei celebra, cu alți pasionați, venirea sărbătorilor. Ia-ți costumul de Moș Crăciun sau Crăciuniță ori coarnele de ren și așază-te la start. Vei da doar o tură campus în Politehnică, așa că poți participa, chiar dacă ești la început cu alergările. Evident, dacă ești antrenat, poți face mai multe ture. Fun fact: în kitul de participare vei primi clopoței de pus la încălțări.

Mai multe detalii găsești pe gonerunning.ro.

Începe anul în pași de alergare

Când? 1 ianuarie 2015
Unde? București. Plecarea se face din Piața Charles de Gaulle, parcul Herăstrău, la ora 9:30 sau din parcul IOR, la statuia lui Cuza, de la 8:15.
Cât? Nu există taxă de înscriere. Prețul plătit este să nu faci excese în noaptea de Revelion, ca să poți alerga a doua zi.

Aflată la a doua ediție, cursa de 28 de kilometri se desfășoară prin 13 parcuri: Herăstrău, Kiseleff, Politehnica, Opera, Cișmigiu, Izvor, Carol, Tineretului, IOR, Național, Circului, Floreasca, Bordei. Vei alerga pe lângă obiective importante ale Capitalei, precum Arcul de Triumf, podul Grozăvești, Palatul Parlamentului sau Stadionul Național.

Vestea bună este că nu trebuie să participi la toată cursa. Poți să te alături alergării de la orice punct de trecere. Mai multe detalii găsești pe pagina lor de Facebook.