Ce-ai zice de o oră de mișcare, cu toată familia, pe iarbă verde? La Fitness Revolution, din Parcul Herăstrău, găsești suficiente alternative: de la antrenamente cardio la yoga.

De la mijlocul lunii iunie și până în septembrie, în fiecare vineri și sâmbătă, la Roaba de Cultură (lângă Restaurant Pescăruş) poți participa la multe clase de aerobic, ținute de instructori naționali și internaționali. "Green Revolution şi World Class susţin stilul de viaţă sănătos, oricând, oriunde! Prin urmare, au organizat împreună la Roaba de Cultură, cea de-a treia-a ediţie Fitness Revolution, un eveniment pentru întreaga familie! Vrem să le oferim bucureştenilor o alternativă de a petrece weekendul", a spus Andreea Pautov, marketing manager World Class.

Vino la cea mai mare oră de sport

În fiecare an, la eveniment au participat peste 10.000 de iubitori de mișcare în aer liber. Dacă vrei să li te alături, mergi în fiecare vineri, de la 7 p.m., şi sâmbătă, de la 10 a.m., la Roaba de Cultură.

Vinerea este ziua de fitness blast, așa că vei găsi clase de dance, zumba, cardio sau strength. Sâmbăta este pentru body and mind, deci te așteaptă clase de pilates, yoga, portdebras. În plus, te vei antrena cu cei mai buni. Orele sunt predate de renumiți instructori naționali și internaționali ca Julio Papi, Anya Glushkova, Per Markussen, Martina Bravena, Peter Ambjorn, Adriela Morar, Răzvan Protasievici, Cristina Constantinescu și Raluca Băbăligea.

Intrarea este liberă!

Detalii despre programul săptămânal găsești aici.