Pe 28 mai, la Librăria Bastilia, vei afla cum să-ți faci viața mai frumoasă.

Vrei să fii mai bună, mai fericită, mai liniștită, mai împlinită. Dar, de cele mai multe ori, în încercarea de a te schimba, ajungi să fii altcineva şi, în loc să tinzi spre o versiune mai bună a ta, îți pierzi identitatea. Pentru a te ajuta să treci peste astfel de probleme, Andreea Raicu împreună cu Dana-Maria Andrei (Executive Coach & Fondator şi Partener Resonance Consulting) încep seria de conferinţe Trăieşte Frumos. Acestea îşi propun să le insufle femeilor acele atitudini, calităţi, deprinderi, mentalităţi, care să le ajute să îşi găsească adevărată cale în viaţă, să fie încrezătoare în ele, puternice, proactive, să îşi accepte calităţile şi defectele, să devină mai împlinite.

De ce să faci primul pas

Miercurea viitoare va avea loc prima conferință din cadrul acestei serii. Te așteaptă o discuție despre ce poţi face tu cu ţine ca să fii mai fericită, mai în formă şi mai pregătită pentru ce îţi oferă viaţă. Vei descoperi că tu ești cea mai la îndemnă resursă cu care poți lucra pentru rezultate imediate, că sunt o mulţime de lucruri pe care le poți face cu tine, fără să apelezi la ajutoare externe sau la scuze.

O serie completă de schimbări

Vezi care dintre temele următoarele conferințe ți se potrivește și fii gata să te bucuri de o viață nouă, mai frumoasă și mai fericită:

Cum să ai grijă de corpul tău, să îl tratezi cu blândeţe, să nu îl înfometezi să nu îl chinui, să îl respecţi.

Cum să ai grijă de înfăţişarea ta, de felul în care te îmbraci, îţi aranjezi părul şi machiajul în funcţie de personalitatea ta şi NU de modă.

Cum să ai grijă de alimentaţia ta. Cei mai buni nutriționiști îţi vor spune care sunt tehnicile prin care poţi să ai silueta perfectă, fără să te înfometezi.

Cum să ai grijă de mintea ta, prin cele mai bune metode de meditaţie.

Cum te porţi cu un om pe care îl iubeşti? Să ai grijă de tine înseamnă să ai grijă de omul pe care îl iubeşti cel mai mult.   

Conferința de pe 28 mai 2013 va începe la ora 18.30 la Libraria Bastilia (Bucuresti, Piața Romana nr. 5.). Intrarea este gratuită, însă este obligatorie înscrierea la adresa de email conferinte@andreearaicu.ro, până la data de 25 mai inclusiv. Locurile sunt limitate!