Scrimă și o cameră-labirint – aceasta sunt doar două dintre propunerile noastre pentru activități de seară. Descoperă itinerarul pe care ți l-am pregătit prin București.

Sus, pe pereți

Fabrica de Catarat

Dacă vrei să înveți un sport nou sau ești deja pasionat de climbing, dar nu ai mereu timp să te duci la munte, ai varianta urbană: Fabrica de Cățărat. Acolo găsești atât cursuri pentru cei mici, cât și pentru adulți.

Pe lângă pereții pentru climbing, există și o mică sală de fitness, pentru încălzire și/sau stretching după antrenament. Iar la final, poți continua relaxarea în club Fabrica.

Unde? Strada 11 Iunie nr.50 – în incinta Club Fabrica
Detalii legate de prețuri și program pe fabricadecatarat.ro.

Spune: En garde

Club Riposta

Dacă după o zi cu multe ședințe, simți nevoie să te descarci, un meci care să implice săbii s-ar putea să fie tot ce ai nevoie. Clubul Riposta este o alegere excelentă fie că vrei să faci scrimă doar de plăcere, fie că vrei să te perfecționezi. Ai antrenori foarte bine pregătiți pentru oricare dintre aceste opțiune. În plus, în cadrul clubului se organizează competiții, iar participanții sunt de toate vârstele.

Unde? Complex Sportiv Floreasca, Str. AV Popa Marin , sector 1, Bucureşti
Detalii legate de program și prețuri pe sportriposta.ro.

Antrenează-ți mușchii minții

Trapped

Trapped, un room escape game, este un nou concept adus în București. Mai exact, ai 60 de minute și multe indicii ca să găsești cheia care descuie camera de joc. La Trapped ar fi bine să mergi cu o gașcă de prieteni (cel mult cinci persoane) și să fii pregătit să-ți testezi intuiția, logica și inteligența.

Unde? Str. General David Praporgescu nr 18 (Zona Piața Universității)
Detalii legate de program, reguli și tarife pe trapped.ro.

Testează zgura

Sud Arena

Acum, când Simona Halep ne-a deschis tuturor pofta pentru tenis, e momentul potrivit să-ți pui la încercare abilitățile motorii. Ai ocazia să faci asta, ba chiar să înveți regulile, urmând cursuri de tenis de câmp, indiferent de anotimp, la Sud Arena. Ai la dispoziție cinci terenuri de zgură și două cu balon încălzit.

Unde? Şos. Vitan Bârzeşti 5-7, Sector 4
Detalii legate de tarife și program pe sudarena.ro.

Urcă-te pe șa

Equestria

Zile frumoase, cu soare, vor fi tot mai puține, așa că profită de ele și petrece-le în aer liber. Equestria este un club de călărie din apropierea Bucureștiului, unde, pe lângă cursuri de călărie, ai acces la o bibliotecă și o video-bibliotecă pline cu materiale despre cai, echitație și lecții de călărie. Ai, de asemenea, un cafe-bar și un restaurant și te poți caza în condiții de trei stele. Periodic, se organizează concursuri de sărituri obstacole și dresaj.

Unde? Str. Hipodromului FN, Sat Tăncăbeşti, Comuna Snagov, Judeţul Ilfov
Detalii legate de program și tarife pe equestria.ro.