Oricare dintre noi își dorește un machiaj perfect, care să ne ajute să obținem un look chic și să reziste impecabil întreaga zi, iar pentru asta avem nevoie de cele mai performante produse de make-up.

Ce ne dorim de la un fond de ten perfect? Răspunsul poate varia, fie că este vorba de gradul de acoperire, varietatea de nuanțe, rezistență la transfer, protecție solară sau textură.

Milioane de femei care au testat Double Wear Stay-in-Place SPF 10 de la Estee Lauder s-au convins că acesta este secretul unui ten perfect pe tot parcursul zilei. Pentru ele, e Double Wear sau nimic!

Mai jos ai o listă cu 10 motive pentru care fondul de ten Double Wear Stay-in-Place SPF 10 de la Estee Lauder merită să fie partenerul tău zilnic:

1. Fondul de ten Double Wear Stay-in-place SPF 10 de la Estée Lauder are o acoperire medie spre mare, mată, te ajută să obții un look impecabil, dar natural, fără acel efect de mască de care ne ferim toate.

2. Stay-in-place! Așa este menționat pe etichetă și îți mărturisim că acest lucru este 100% adevărat! Este cu siguranță unul dintre atuurile acestui fond de ten. Se menține ireproșabil, până la 24 de ore, datorită filmului de polimeri care blochează pigmenții de culoare, evitând astfel schimbarea nuanței.

3. Textura sa confortabilă, non-grasă, ajută la reglarea și controlul excesului de sebum.

4. Indiferent de conditiile meteo, căldură sau umiditate, fondul de ten Double Wear Stay-in-place SPF 10 de la Estée Lauder se păstrează intact și rămâne plăcut la purtare pe tot parcursul zilei.

5. Formula sa oferă protecție solară SPF 10, lucru extrem de important mai ales în zilele călduroase și nu numai.

6. Asigură un ten perfect în toate situațiile și o piele proaspată pe tot parcursul zilei, datorită formulei sale rezistentă la transfer.

7. Se aplică extrem de ușor iar rezultatul va fi unul imbatabil: un ten luminos, natural și uniform.

8. Este disponibil într-o gamă largă de nuanțe, potrivite pentru fiecare ton al pielii, prin urmare nu vei avea nicio problemă în a-ți găsi nuanța perfectă pentru tenul tău.

9. Are o formulă fără parfum, este non-acneic și a fost supus unor teste dermatologice si oftalmologice pentru a-ți oferi cea mai sigură experiență de machiaj.

10. Este PERFECT! Este tot ce îți poți dori de la un fond de ten. Încearcă-l și convinge-te și tu ca este Double Wear sau nimic.

Fondul de ten Double Wear Stay-în-place SPF 10 de la Estée Lauder este disponibil în 17 nuanțe, care pot fi folosite că atare sau combinate între ele, pentru a obține mixul perfect.