După antrenamente intense sau competiții, corpul nostru are nevoie de noi rezerve de energie. Suplimentele naturale Regulatpro® susțin sănătatea întregului organism și ne sprijină pe drumul spre performanțe extraordinare!

Pentru sportivii care își doresc un corp sănătatos și performanță și doresc să dea înapoi organismului ceea ce au cerut de la acesta în cadrul antrenamentelor există acum o soluție simplă.

Puterea ingredientelor naturale
Produsele Regulatpro® sunt suplimente alimentare având la bază ingrediente naturale obtinute prin fermentația în cascadă (procedeu patentat). Ingredientul de bază, REGULATESSENZ®, conține enzime fermentate (STAMMENZYME®), componente ale culturilor de fermentație, numeroși antioxidanți pe bază de plante (fitochimici) și acid lactic dextrorotator.

Refacere rapidă
Bio-concentratele enzimatice, așa cum este Regulatpro® Bio, îmbunătățesc funcționarea florei intestinale normale asigurând astfel digestia normală în tractul gastro-intestinal, lucru care grăbește procesele de refacere. Totul cu ajutorul ingredientelor naturale: fruct de lămâi, fruct de curmal și de nuc, nucă de cocos sau rădăcină de turmenic.
Asemenea lui, Regulatpro® Metabolic conține pe lângă ingrediente naturale precum concentratul de portocale, lămâi, fruct de curmal și de smochin, fruct de nuc și nucă de cocos, și o serie de vitamine: B12, B6, B2, B1, acid folic.

Sigure pentru sportivi
Produsele Regulatpro® au fost testate negativ pentru steroizii anabolizanți și stimulenți de către Kölner Liste și pot fi, prin urmare, utilizate fără probleme de sportivi. În plus, suplimentele sunt pur naturale și fără gluten, conservanți, lactoză, drojdii, îndulcitori, arome artificiale și histamină.

Încearcă-le și te vei bucura de un antrenament intens, regenerare eficientă și reușite pe linie!