Arhivă: Food / RECIPES

Plant based diet – ziua II
/ Plant based diet – ziua II

Meniul pe care ți-l propun în această săptămână este absolut delicios. Mai mult, de la micul dejun și până la gustare, toate preparatele sunt o alegere excelent pentru siluetă. Eu am făcut o pasiune pentru gustare. Încearc-o și vei înțelege de ce.

CITEŞTE MAI MULT >
Plant based diet – ziua I
/ Plant based diet – ziua I

Mai multă energie, o digestie mai bună, o piele care străluceşte – acestea sunt doar trei dintre beneficiile meniurilor pe care ţi le propun. Bonus: se prepară extrem de rapid şi sunt foarte gustoase.

CITEŞTE MAI MULT >
Limonadă cu lime și mentă
/ Limonadă cu lime și mentă

Un pahar cu această băutură te scapă de stările depresive și oboseală, îți întinerește pielea, ține kilogramele la distanță și reduce riscul de boli cardiace. Secretul stă în două dintre ingrediente: menta și lime-ul.

CITEŞTE MAI MULT >
Salată de vară cu avocado
/ Salată de vară cu avocado

Ușor, sățios și simplu de preparat – este combinația ideală pentru un prânz la birou. Ia-ți ingredientele de acasă și, în câteva minute, vei avea gata o salată numai bună de savurat pe balcon, la soare.

CITEŞTE MAI MULT >
Salată cu kamut
/ Salată cu kamut

Trebuie să încerci cereala minune care abia începe să ne invadeze bucătăriile. Kamutul este bogat în acizi graşi nesaturaţi, minerale, fibre şi antioxidanţi. Altfel spus, este ingredientul perfect pentru o masă de prânz.

CITEŞTE MAI MULT >
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >