Cu ajutorul Delta Power, Valentina a ajuns, după o accidentare, în cea mai bună formă, iar ședința foto pentru noua ediție W. by World Class o dovedește. Descoperă trucurile care i-au fost de folos și încearcă-le și tu.

"A meritat fiecare antrenament, fiecare exercițiu, fiecare minut petrecut la sală", spune Valentina cu zâmbetul pe buze, după ce a recunoscut că cel mai frumos compliment primit în ultima perioadă a fost chiar la ședința foto pentru revista W. by World Class. "Ești mai în formă ca niciodată", i s-a spus, iar asta i-a amintit că atunci când a încheiat Delta Power, s-a simțit alt om, atât fizic, cât și psihic. După cele trei luni intensive, Valentina a rămas nu doar cu un corp definit armonios, ci și cu sfaturi utile. Ni le-a împărtășit pe cinci dintre cele mai importante.

1. Nu abandona sala, chiar dacă ai senzația că nu mai poți și ți-e greu.
2. Comunică cu antrenorul, spune-i mereu ce simți. Fiecare dintre noi e diferit, iar corpul nostru ne dă semne când nu mai poate. Antrenorul e acolo să te învețe să-l asculți, să-l protejezi și să-l provoci când e cazul.
3. Acceptă că un profesionist știe mai bine decât tine ce ai de făcut la sală. Așadar, fără ego în sala de sport. Acolo ești la război. Războiul tău cu tine și pentru corpul tău, război în care știi că la final ești singurul învingător.
4. Împrietenește-te cu oglinda. Poate prietenilor le e rușine sau teamă să-ți spună că te-ai îngrășat, iar unora poate chiar le convine că ai luat câteva kilograme. Plimbă-te prin fața oglinzii și studiază-te cu atenție. Ea nu minte niciodată.
5. Cântărește-te zilnic. Eu mă cântăresc dimineața și seara, ca să țin greutatea sub control și să înțeleg reacțiile organismului meu atât în urma unei zile în care am mâncat ca la carte, cât și atunci când consum alimente cu un indice caloric ridicat. E important să îți cunoști și să-ți înțelegi organismul. Unii dintre noi se îngrașă în perioadele stresante, alții slăbesc. Nimeni nu te va înțelege și nu te va putea ajuta, dacă tu nu te cunoști și nu te respecți!

Intră în galeria foto, ca să vezi mai multe imagini cu Valentina. Povestea ei completă o găseşti în noua ediţie a revistei W by World Class, disponibilă în toate cluburile World Class din Bucureşti, Cluj şi Timişoara.

Realizator Sorina Fredholm
Fotografii: Gabriel Hennessey
Hair: Claudiu Alex Sarghe
Make-up: Andra Manea
Make-up assistant: Dana Petrina

Valentina poartă: jachetă bomber cu plasă și pantaloni scurți Pas du Tout; clutch Fleet Ilya, cizme peste genunchi Premiata și cercei Maria Black, toate de la Entrance; curea și inele H&M din recuzita stilistului.