Încearcă cel mai eficient working station al momentului!

Mai multe aparate de fitness într-unul singur! Asta este pe scurt Synrgy360. Conceptul are la bază antrenamentul de tip circuit training, format dintr-o înlănțuire de aparate de forță și cardio, la care se poate lucra concomitent. Uită de alergatul pe bandă, cu căștile în urechi! Acum poți topi caloriile într-un mod distractiv și eficient, alături de prietenii tăi!

"Este şi o modalitate foarte bună de networking, care combină posibilitatea interacțiune cu cei din jur cu obţinerea rezultatelor dorite, într-un timp foarte scurt" declară Steve, account manager Life Fitness, distribuitorul Synrgy360 în România.

Cum funcţionează?

Synrgy

Synrgy360 este o modalitate distractivă şi foarte eficientă de a face mişcare. Combină elemente cardio (saltele rebound, interval training, sac de box)cu exerciţii de tonifiere cu greutăţi mici şi medii ori cu greutatea corpului (bare pentru tracțiuni, TRX, greutăți plate din oțel, gym-ball și alte accesorii). Antrenamentul se desfăşoară la o intensitate ridicată, cu repetări puţine la fiecare aparat, într-un ritm alert, cu pauze scurte de câteva secunde între exerciţii. Există mai multe variante de Synrgy360, care au, în funcție de model, de la două la opt stații de lucru, la care sportivii se pot antrena concomitent.

Antrenamentul ideal pentru oricine

Synrgy

Pe lângă faptul că este un antrenament foarte complex, care lucrează toate grupele de muşchi, poate fi încercat de absolut oricine: începători, sportivi de performanţă, tineri sau mai în vârstă.

Marc Rhode, master trainer certificat completează: "Faptul că se lucrează cu puțini clienți în același timp simplifică treaba antrenorului de a-i supraveghea îndeaproape pe toți și de a-i îndruma în timpul clasei, în funcţie de condiția fizică a fiecăruia. Instructorul urmărește evoluţia pe parcursul antrenamentelor şi poate îmbunătăţi programul prin adăugarea de exerciţii sau repetări, în funcţie de obiective. Oricine vrea rezultate rapide într-un mod distractiv, alături de prieteni ar trebui să încerce Synrgy. E pentru toată lumea, fără excepţii!"

Testează-ți limitele

Clasele de Synrgy pot fi atât private, cât şi de tipul group fitness, cu până la 15 participanţi. Le poți încerca în exclusivitate în noul club World Class Fitness Center at Promenada. 

Video & foto: Life Fitness