• Squat catch
  1 din 6 Squat catch

  Aşază ViPR-ul pe podea, în faţa ta, perpendicular faţă de tine. Fixează strâns picioarele de o parte şi de cealaltă a tubului, la unul dintre capete. Îndoaie genunchii, ia-ţi elan şi sari astfel încât să desprinzi ViPR-ul de la sol şi să apuci cu ambele mâini capătul ridicat cu picioarele. Aterizează în genuflexiune, cu picioarele uşor depărtate, ţinând ViPR-ul cu braţele întinse în jos.

  < Înapoi la articol
   
 • Rolling push-up
  2 din 6 Rolling push-up

  Stai în poziţie de flotare, cu o mână pe sol, iar cealaltă, pe ViPR. Împinge uşor ViPR-ul în faţă, până când braţul de pe el ajunge perfect întins, şi, simultan, îndoaie cotul braţului de pe sol. Revino la poziţia de start. Pe tot parcursul exerciţiului încordează perfect abdomenul.

  < Înapoi la articol
   
 • Thread the needle
  3 din 6 Thread the needle

  Prinde ViPR-ul de cele două mânere, cu palmele orientate faţă în faţă. Stai în genuflexiune şi ţine ViPR-ul în faţa ta, cu braţele perfect întinse în jos. În timp ce te ridici din genuflexiune, roteşte ViPR-ul la nivelul pieptului, astfel încât braţele să ajungă în poziţie inversă faţă de cum erau la început. Pe coborâre revii în poziţia de genuflexiune.

  < Înapoi la articol
   
 • Lateral shuffle
  4 din 6 Lateral shuffle

  Stai în fandare laterală şi sprijină capătului unui ViPR în palma corespunzătoare piciorului flexat. Uşor, faci trecerea în fandare laterală pe celălalt picior şi transferi ViPR-ul în mâna opusă.

  < Înapoi la articol
   
 • Upper cut lunge
  5 din 6 Upper cut lunge

  Prinde ViPR-ul cu mâna dreaptă de mânerul din faţă, iar cu stânga de cel din spate. Stai cu picioarele drepte, depărtate la lăţimea umerilor şi du braţele întinse pe partea stângă, astfel încât ViPR-ul să fie paralel cu solul. Păşeşte înainte cu piciorul drept până ajungi în poziţie de fandare şi, simultan, ridică ViPR-ul printr-o mişcare circulară până deasupra umărului drept.

  În poziţia finală trebuie să ai cotul drept îndoit, iar ViPR-ul să fie paralel cu solul. Ca să revii la poziţia iniţială, împinge puternic în călcâiul piciorului din faţă şi întoarce ViPR-ul pe acelaşi traseu.

  < Înapoi la articol
   
 • Speed skating
  6 din 6 Speed skating

  Ţine piciorul stâng în faţă, cu genunchii flexaţi şi picioarele uşor încrucişate. ViPR-ul este pe latura stângă a corpului, cu mâna dreaptă pe mânerul din faţă şi cu stânga pe mânerul din spate. Din această poziţie împinge puternic cu ambele tălpi în sol, ca să sari în dreapta. În acelaşi timp trece şi ViPR-ul prin faţa bazinului, astfel încât să îl duci pe partea ta dreaptă.

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >