Odată intrat în programul Delta Burn, George și-a schimbat complet viața. Este mai sănătos, mai puternic și într-o formă excepțională. De acum, te poți antrena cu el.

Hotărât să scape de surplusul de greutate, George a început să meargă la sală, unde se concentra pe exerciţii de cardio (alergare) şi rar lucra grupe de muşchi, nefiind interesat de creşterea masei musculare. "Nu credeam că este atât de dificil să scapi de câteva kilograme în plus, fără să apelezi la profesionişti", povestește el.

Stabilindu-şi ca scop obţinerea unei siluete tonifiate şi definite până la începutul verii, George i-a cerut îndrumarea lui Costel Cosloc, unul dintre Personal Trainer-ii World Class, care, pentru rezultate rapide şi spectaculoase, i-a recomandat programul personalizat Delta Burn.

Prima etapă în transformare

După o evaluare iniţială şi stabilirea obiectivelor programului, Costel a trasat liniile generale ale primei etape din programul de transformare al lui George: îmbunătăţirea condiţiei fizice şi reducerea procentului de grăsime din corp.

În prima lună de Delta Burn, se folosesc antrenamentele funcţionale pentru îmbunătăţirea condiţiei fizice generale. Acestea includ exerciţi cu greutatea corpului şi greutăţi libere (TRX, kettlebell, sfoară, core bags, gantere etc).

Structura de bază a antrenamentului este următoarea:

  1. 3 exerciţii legate, câte 3 seturi – circuite de fat burn bazate pe mişcări dinamice (deplasări, sărituri). 20 de repetări, trei exerciţii diferite, câte trei seturi, pauză între seturi de un minut şi treizeci de secunde;
  2. 3 exerciţii legate, câte 3 seturi – circuite de forţă şi anduranţă pentru grupele de muşchi din partea inferioară a corpului (cvadriceps, biceps femural, fesieri, gambe), bazate pe tonifiere musculară. 20 de repetări, trei exerciţii diferite, câte trei seturi, pauză între seturi de un minut şi treizeci de secunde;
  3. 3 exerciţii legate, câte 3 seturi - circuite de forţă şi anduranţă pentru grupele de muşchi din partea superioară a corpului (piept, spate, biceps, triceps, umeri), bazate pe tonifiere musculară. 20 de repetări, trei exerciţii diferite, câte trei seturi, pauză între seturi de un minut şi treizeci de secunde;
  4.  3 exerciţii legate, câte 3 seturi – circuite de fat burn în zona core, bazate pe tonifiere musculară. 20 de repetări, trei exerciţii diferite, câte trei seturi, pauză între seturi de un minut şi treizeci de secunde.

"Programul Delta este mult mai intens decât unul normal cu antrenor. Treci prin toate exerciţiile fără pauze prea mari. Nu îmi imaginam că pot duce la capăt toate circuitele după 30 de minute de alergat. Îmi aduc aminte că în prima zi a fost foarte greu. Impactul primelor exerciţii m-a încurajat mult, însă, căci vedeam rezultate. Costel a avut grijă să diversifice, ca să nu devină rutină şi m-a încurajat convingându-mă că pot", ne-a povestit George.

Antrenează-te ca George

Intră în galeria foto, ca să vezi prima parte dintr-un program de antrenament, similar cu cel făcut de George în Delta Burn. În săptămânile următoare îți vom arăta Partea a II-a și Partea a III-a. Astfel, la final, vei avea un antrenament complet, care îți va testa limitele.