Pe coperta ediţiei de primăvară a revistei W. by World Class vei descoperi un cuplu frumos din toate punctele de vedere. Vezi ce s-a întâmplat în spatele camerei de fotografiat.

Spaniolul Julio Dieguez Papi, creator al conceptului PortDeBras și directorul Școlii de Fitness Move On, și soția lui, rusoaica Anna Glushkova, group fitness instructor la World Class, alintată Anya, formează un cuplu sudat, atipic, vesel şi neobosit. Așa că i-am pus pe amândoi pe coperta ediţiei de primăvară W. by World Class, ca să se joace ore întregi cu camera, dar și unul cu altul. După o sesiune de make-up, hairstyling – doar pentru unul dintre ei – și de pozat în poziții pe care n-ai să le poți reproduce acasă, Anya și Julio ne-au dezvăluit secretul longevității în doi, avantajele unei vieți mereu în mișcare și trucuri garantate de binedispunere în cuplu. După şedinţa foto i-am întrebat cum s-au simţit, pentru că amândoi declaraseră că a fost ceva atipic şi pentru ei.

Julio: Ce mi-a plăcut la ședinţa foto a fost atmosfera. Sorina, Vali și toată echipa ne-au făcut să ne simțim ca între prieteni. Înainte de asta, eu si Anya chiar ne întrebam dacă ce facem noi merită atâta atenție. În fiecare zi îi ajutăm pe oameni într-un fel, muncim și împărtășim din tainele muncii noastre cu pasiune, dar nu ne puteam da seama cum s-ar potrivi asta cu un articol dedicat unei povești de cuplu și unei ședințe foto. Ce să mai vorbim de copertă? Dar atmosfera a fost cool, cu oameni care puneau întrebări delicat despre viața noastră împreună, despre munca noastră. Ne-am trezit spunând lucruri amuzante, anecdote. Am râs foarte mult. Sunt bucuros şi foarte mulțumit că am trăit asta.

Anya: Am avut parte de multe ședințe foto în trecut, dar mai mult din întâmplare. Mă simt foarte norocoasă că am făcut din fitness cariera și viața mea. Ceea ce n-am mai făcut până acum este să particip la o ședință foto în cuplu și să ajung subiectul unui articol despre ceea ce facem noi, ca oameni. E superb să împărtășești o asemenea experiență cu persoana pe care o iubești și cu oameni așa drăguți. Să fiu cu soțul meu în fața camerelor m-a făcut să mă simt protejată și relaxată. Așa că ne-am lăsat fotografiați firesc, chiar și în ipostaze mai intime. Sunt încântată de ce a ieșit.

Întreaga poveste despre Anya şi Julio o găseşti în ediţia de primăvară W. by World Class.

Concept: Sorina Fredholm
Foto: Vali Bărbulescu
Video: Adrian Vărzaru
Make-up: Andra Manea
Music: Fume-Sleepless