Articole etichetate cu: ODIHNă

O vacanță fără toxine
/ O vacanță fără toxine

Detoxifierea este un moment de refacere completă pentru corpul și mintea ta. Iar acum ai centrele perfecte la doar câteva ore de zbor. Alege destinația care ți se potrivește și pregătește-te pentru o sesiune de cleansing revigorantă.

CITEŞTE MAI MULT >
Totul despre yoga
/ Totul despre yoga

De câte tipuri e, ce mușchi îți lucrează, unde și cum o poți practica – orice întrebare ai despre yoga, găsești răspunsul mai jos. Totul pentru ca tu să fii mai pregătit ca niciodată.

CITEŞTE MAI MULT >
Vacanța de după vacanță
/ Vacanța de după vacanță

Sărbătorile pot fi la fel de obositoare ca o săptămână de muncă intensă. Așa că nimeni nu te-ar condamna dacă în ianuarie ai pleca într-o vacanță relaxantă. În plus, în acea perioadă ai parte de super oferte Escape Holiday pentru destinații de vis. Noi am ales două.

CITEŞTE MAI MULT >
Câștigă un smartwatch Huawei Watch
/ Câștigă un smartwatch Huawei Watch

Dacă obiectul dorințelor tale este un ceas cu design clasic, cu linii cool și cu multiple aplicații care îți vor ușura viața, înseamnă că știi ce vrei. Iar Huawei îți oferă sanșa să îl câștigi! Descoperă ce trebuie să faci în rândurile ce urmează. 

CITEŞTE MAI MULT >
Tehnologie subacvatică
/ Tehnologie subacvatică

În 2015, un gadget care încă merge după ce a fost aruncat în apă, apoi scos, scuturat, este o realitate. Tocmai de aceea, îți arătăm cele mai practice 5 gadgeturi numai bune de luat sub apă.

CITEŞTE MAI MULT >
De ce ai nevoie de un monitor cardiac
/ De ce ai nevoie de un monitor cardiac

Pentru că este cea mai precisă metodă de a afla dacă te antrenezi la intensitatea potrivită, dacă ești în parametri normali de efort sau dacă îți supui corpul la un efort pe care nu îl poate susține. Îți dăm 4 motive elaborate și 3 soluții.

CITEŞTE MAI MULT >
De ce fac yoga
/ De ce fac yoga

Fiecare are motive diferite pentru care face sport. Iar yoga este mai mult decât un sport. Trei femei pasionate ne-au povestit ce le-a făcut pe ele să dezvolte o relație cu asanele și cum le-a schimbat viața.

CITEŞTE MAI MULT >
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >