Nu te teme, nu urmează să citești un eseu motivațional. Pentru cei mai pragmatici dintre noi, un zâmbet frumos e un zâmbet sănătos iar asta e misiunea celei mai noi periuţe de dinţi electrice Philips: Sonicare DiamondClean.

Trebuie să o spunem din capul locului: Sonicare DiamondClean de la Philips este probabil cea mai elegantă periuță pe care vei pune mâna. Ca să te convingi de asta e suficient să arunci un ochi la cele patru culori disponibile (nu am vrea să-ți influențăm decizia, dar varianta neagră este obiect de design în sine) sau la sistemul de încărcare: pentru acasă, Philips Sonicare DiamondClean vine cu un pahar de sticlă cu încărcare prin inducție iar pentru călătorii ai la dispoziție un toc special ce se conectează la laptop via USB sau priză.
Însă dacă am vorbit despre pragmatism, atunci trebuie să știi că Philips Sonicare DiamondClean nu este doar un obiect frumos. E ultraeficientă, ușor de folosit și este recomandată de specialiștii în igienă dentară din întreaga lume.

philips

Zâmbet strălucitor
Care e primul lucru pe care îl punem noi toți pe lista de dorințe? Ușor de ghicit: e vorba despre un zâmbet mai alb! Philips Sonicare folosește o tehnologie sonică ce ajută la îndepărtarea eficientă a plăcii bacteriane: cu până la 62.000 de mișcări de periere pe minut (o curățare imposibil de realizat prin periaj manual), periuța electrică elimină de până la 10 ori mai multă placă bacteriană. Rezultatul? Dinți mai albi și mai strălucitori, cu până la 100 % mai puţine pete în numai trei zile.

Curățare superioară personalizată
Periere temeinică însă și delicată, un lucru extrem de important mai ales dacă te confrunți cu anumite probleme, cum sunt gingiile sensibile, care sângerează, de exemplu. Nu-ți face griji, Sonicare are cinci moduri de periere dintre care să le alegi pe cele potrivite pentru tine: Clean – curăţare zilnică impecabilă; White – îndepărtează petele de suprafaţă; Sensitive – curăţă delicat dinţii și gingiile; Gum Care – masează delicat gingiile; Polish – albește și lustruiește dinţii.

Vot de încredere de la specialiști
Poate că respecți cu rigurozitate cele două runde de periaj obligatorii pe zi dar cum știi că tehnica ta este cea corectă? Ei bine, acesta este aspectul subliniat de specialiștii în igienă dentară din întreaga lume: Philips Sonicare DiamondClean ajută la îmbunătățirea tehnicii de periaj prin cele două tipuri de cronometre incorporate: primul dintre ele, cel de două minute asigură timpul de periere recomandat de dentiști, în timp ce Cronometrul pentru interval Quadpacer, cel de la fiecare 30 de secunde, indică momentul în care termini fiecare pătrime a gurii și te avertizează să treci mai departe, oferind astfel o curățare consistentă la nivelul întregii guri.

Intră în shop și convinge-te! Bonus: Dacă ești membru World Class, ai un motiv în plus să zâmbești mai mult, căci ai până la 40% discount la produsele Philips din gama Sonicare.