Aflată la a doua ediție, convenția Yin&Yang te așteaptă pe 21 și 22 februarie cu profesori noi, mai multe clase și o experiență mai spectaculoasă ca niciodată.

După succesul de anul trecut, organizatorii de la MOVE ON promit nu doar să îl reitereze în acest an, dar să ducă totul la un alt nivel. Fie că ești instructor de fitness și vrei să afli noutățile din domeniul tău, fie că ești doar o persoană pasionată de sport, acest eveniment este o experiență pe care merită s-o trăiești. De la clase și concepte noi care îți vor fi prezentate în exclusivitate până la concursul New Faces la care poate chiar vei participa – te vei bucura de toate, timp de două zile la Hotel Raddison Blu.

Ziua YANG

Sâmbătă, 21 februarie, va fi ziua dedicată pentru soare, energie și puterea mișcării asociată elementelor de foc. Vei avea parte de un program exploziv cu Antrenamente Funcționale, Dance și Step. Mai mult, în acest an s-a creat o zonă de Minimastercass care va face posibilă testarea mai multor senzații în aceeași zi! Au fost combinate clase de 50 de minute și de 25 de minute, astfel încât tu să poți studia și descoperi mai multe idei, concepte și să te poți bucura de mai multă distracție.

Ziua YIN

A doua zi, duminica, aduce un element complet nou în România. Vei putea încerca o clasă întreagă de Fletcher® Pilates Fusion. Anya Glushkova, cea care va ține ora, este singurul profesor certificat de Advanced Intensive Fletcher® Pilates din România. Te așteaptă și un program complet de Mat Work, clase de 75 de minute de Hatha Yoga și o sesiune Primary Sets Ashtanga Yoga. Și nu rata clasa specială de Yoga pentru perioada Prenatală.

Mai multe detalii despre convenție, profesori și înscriere găsești aici.