Vara asta, adună momente de colecție și bifează cele mai cool petreceri ale sezonului! Cum? The Mission ți-a pregătit cel mai electrizant rooftop party din oraș, pentru ca serile tale de vară să fie de neuitat.     

Vino sâmbătă, 24 iunie, începând cu ora 19.00, pe terasa Promenada Mall, să trăiești o experiență inedită alături de cei mai în vogă DJ ai momentului, la cea mai tare petrecere pe acoperiș! Line-up de excepție, cele mai cool beat-uri electronice și ritmuri vibrante, care te vor ține pe ringul de dans până în zori! 

The Mission Sunset Rooftop este despre muzică trăită intens într-unul dintre cele mai magice locuri din București, este despre sunete pierdute în culorile apusului, despre fericire sub cerul albastru, despre zâmbete între prieteni, despre dans și flirt cu picioarele în iarbă verde și, mai ales, despre momentele unice din timpul verii, care par să nu se mai termine niciodată.

Nu întâmplător, The Mission a ales Terasa Promenada Mall pentru a petrece împreună un apus de vis alături de Luciano, cel mai carismatic si spectaculos DJ al momentului, Ernesto Ferreyra și Victor Stancov.

Vino și tu în cea mai frumoasă grădină “suspendată” din oraș, lasă soarele la apus să-ți acompanieze pașii de dans și bucură-te de un rooftop party de neuitat! Distracția o garantează The Mission! 

World Class te trimite la evenimentul The Mission Sunset Rooftop de pe 24 iunie 2017! Concursul se desfăşoară în perioada 19-22 iunie, ora 23:59.

Poţi câştiga una dintre cele 5 invitaţii duble la eveniment răspunzând corect, în secțiunea de comentarii de mai jos, la următoarea întrebare:

CARE DINTRE CEI 3 DJ CARE VOR MIXA PE 24 IUNIE ESTE PREFERATUL TĂU?  

UPDATE: Câștigătorii au fost extrași:

  • Adriana Gabriela
  • Andreea Sarbu
  • Kostas Nektaris
  • Roxana Tudose
  • Violeta Ilie

Câștigătorii au acces în locație, în seara de 24 iunie, între orele 19.00 și 22.00, pe la intrarea semnalizată "Guest List/Press", numai cu un act de identitate, care să dovedească faptul că au împlinit vârsta de 18 ani.