Pentru că prima ediție a evenimentului Sunset Rooftop Party a fost un real succes, The Mission îți dă, la început de nou sezon, încă un motiv de bucurie și de petrecut până în zori!

Vino sâmbătă, 9 septembrie,începând cu ora 19.00, pe terasa Promenada Mall, la cel mai electrizant rooftop party din oraș, The Mission Sunset Rooftop #2! Da, ai citit bine: vara nu s-a terminat și dansul în aer liber are încă farmecul lui, alături de apusurile calde cu parfum de stele și vibe-ul de endless summer!

Așa cum te-ai obișnuit deja, pregătește-te pentru un line-up de excepție, cei mai în vogă DJ ai momentului, ritmuri vibrante și cele mai cool beat-uri electronice, care te vor ține pe ringul de dans până la răsărit!

The Mission Sunset Rooftop este despre muzică trăită intens într-unul dintre cele mai magice locuri din București; este despre sunete pierdute în culorile apusului, despre fericire sub cerul albastru, despre zâmbete între prieteni, despre dans și flirt cu picioarele în iarbă verde și, mai ales, despre momentele unice care-ți vor transforma începutul de toamnă într-un indian summer de neuitat.  

Și pentru că The Mission îți garantează o experiență techno-house inedită, vor mixa la cea mai tare petrecere pe acoperiș artiști și DJ de renume: Magda, Matthias Tanzmann, Davide Squillace și Victor Stancov.     

Adună-ți gașca de prieteni, lasă soarele la apus să vă acompanieze pașii de dans și trăiți împreună o seară memorabilă în cea mai frumoasă grădină “suspendată” din oraș!

World Class te trimite la evenimentul The Mission Sunset Rooftop #2 de pe 9 septembrie 2017! Concursul se desfăşoară în perioada 1 septembrie - 6 septembrie, ora 23:59.

Poţi câştiga una dintre cele 5 invitaţii duble la eveniment răspunzând corect, în secțiunea de comentarii de mai jos, la următoarea întrebare:

CARE DINTRE CEI 3 DJ CARE VOR MIXA PE 9 SEPTEMBRIE ESTE PREFERATUL TĂU?  

UPDATE: Câștigătorii au fost extrași:

  • Flori Floris
  • Cristina Giuroiu
  • Lori Paladine
  • Jolie Janet
  • Marius Vasile

Câștigătorii au acces în locație, în seara de 9 septembrie, între orele 19.00 și 22.00, pe la intrarea semnalizată "Guest List/Press", numai cu un act de identitate, care să dovedească faptul că au împlinit vârsta de 18 ani.