Le-ai fredonat melodiile, piesa ”Sex on Fire” a fost pe repeat în playlistul tău, ai așteptat să-i asculți live – acum așteptarea a luat sfârșit! Preferații tăi, Kings of Leon, vin pentru prima oară în România!

Headlineri ai celor mai mari festivaluri din lume: Glastonbury, Coachella, Roskilde și Lollapalooza (Berlin, Chicago, Santiago Chile), cei patru membri ai familiei Followill și ai trupei Kings Of Leon, vor susține un magnific show muzical în România sâmbătă, 17 iunie, pe Arena Națională. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album intitulat “WALLS” și este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București.     

Cunoscuți și iubiți în întreaga lume, idolii rock din Nashville au produs, de-a lungul celor 14 ani de carieră, 7 albume, au vândut peste 18 milioane de albume și peste 24 de milioane de single-uri în întreaga lume. În plus, sunt câștigători a două premii Grammy: unul pentru “Sex on Fire” în 2009 și unul pentru “Use Somebody” în 2010.

Mixând mai multe stiluri, precum hard rock, alternative rock și garage rock, trupa americană Kings of Leon, s-a bucurat de succes pentru prima dată în Marea Britanie, odată cu obținerea premiului Juno și a două premii BRIT, în 2008. Mai mult, primele trei albume ale trupei au cucerit, rând pe rând, poziții fruntașe în top “5 UK Albums”.

După lansarea celui de-al patrulea album, “Only By The Night”, în septembrie 2008, cei patru frați au obținut succes și în Statele Unite. Single-urile "Sex on Fire", "Use Somebody" și "Notion" s-au clasat toate pe poziția #1 în topul ”Hot Modern Rock Tracks”. Albumul a fost certificat cu platină în Statele Unite și a fost cel mai bine vândut album din 2008 în Australia.

Trupa americană formată în Nashville, Tennessee este compusă din frații Anthony Caleb Followill (vocal, chitară ritmică), Ivan Nathan Followill (tobe, percuție, back vocal), Michael Jared Followill (chitară bass, back vocal) și vărul lor Cameron Matthew Followill (chitară, back vocal).kings of leon world class

World Class te trimite la concertul Kings Of Leon din 17 iunie 2017!

Concursul se desfăşoară în perioada 08.06-14.06.2017, ora 23:59.

Poţi câştiga una dintre cele 5 invitaţii duble la eveniment răspunzând corect, în secțiunea de comentarii de mai jos, la următoarea întrebare:

CARE ESTE PIESA TA PREFERATĂ KINGS OF LEON?

UPDATE

Câștigătorii concursului sunt: Dragoș Barbu, Alina Matei, Andra Apostolescu, Andreea Costache și Vișan Florin.

Pentru a intra în posesia biletelor, trebuie să te prezinți la sediul World Class din strada Ion Brezoianu, numărul 27 (clădirea Bog’Art), București. Data limită de ridicare a biletelor este vineri, 16 iunie, ora 18:00.  Persoana de contact este Simona Iordache.