The Mission continuă sezonul celor mai dinamice petreceri cu un eveniment care trebuie să ajungă pe agenda ta! Pe 6 mai, la Sala Polivalentă, vino la Dynamic Showcase by The Mission și pregătește-te pentru o noapte vibrantă de dans până în zori, pe cele mai cool beat-uri electronice.  

Evenimentul mult așteptat este o reprogramare a celui amânat în data de 16 septembrie 2016. De data asta, te așteaptă un line-up special, cu DJ-ii tăi preferați și cele mai îndrăgite ritmuri tech-house și electro.

Dacă ești un fan împătimit al muzici electronice, cu siguranță vei vea fluturi în stomac când îl vei auzi pe cel mai în vogă DJ al momentului, ”King” Solomun. Alături de el, vor mixa la pupitru și Lehar, Musumeci și Victor Stancov, care îți promit o noapte veselă și o dimineață prelungită pe cele mai nebune ritmuri!

Victor Stancov se va ocupa de warm up-ul petrecerii, cu un trance melodios, orientat spre techno și împletit cu influențe de ritm Chicago house. Apoi, pregătește-te pentru un sound romantic, sublim, în care vei recunoaște compozițiile muzicale ale DJ-ului Lehar, cunoscut pentru amestecul de sunete și efecte dramatice. Acestea sunt caracterizate de linii de bass foarte fine, urmate de un ritm intermitent de sounduri diferite, rezultând într-un mix de melodii intrigante, surprinzătoare, care te vor face să rezonezi cu fantezia creatoare fără limite a artistului.

Continuă să te dezlănțui pe ringul de dans alături de Mauro Di Martino, dj și producător sicilian care activează în industria muzicii electronice încă de la sfârșitul anilor 80. Proiectul său muzical, Musumeci, se ascultă intensiv la Radio Sound of Connaisseur de pe Ibiza Global Radio.

Evenimentul are loc la Sala Polivalentă, începând cu ora 22:00.  

World Class te trimite la evenimentul Dynamic Showcase by The Mission din 6 mai 2017! Concursul se desfăşoară în perioada 26.04-01.05.2017, ora 23:59.

Poţi câştiga una dintre cele 5 invitaţii duble la eveniment răspunzând corect, în secțiunea de comentarii de mai jos, la următoarea întrebare:

UNDE ARE LOC EVENIMENTUL THE MISSION DIN 6 MAI 2017? 

Regulamentul complet al concursului îl găsești aici.

UPDATE: Câștigătorii au fost extrași:

  • Georgiana Grigore
  • Veronica Solea
  • Ilinca Hotaran
  • Maria Trambitas
  • Bogdan Andrei Bunaciu

Câștigătorii au acces în locație, în seara de 6 mai, între orele 22.00 și 01.00, pe la intrarea semnalizată "Guest List/Press", numai cu un act de identitate, care să dovedească faptul că au împlinit vârsta de 18 ani.