În sfârșit, conceptul Afterlife ajunge și în România, pe 14 octombrie, unde va alinia un super line-up: Tale Of Us, Maceo Plex, Patrice Bäumel și Vaal.

După un succes colosal înregistrat în Ibiza la Space și Privilege, în cele două sezoane 2016 și 2017 și numeroase showuri în Barcelona, Amsterdam, Londra, Miami și Mexico, povestea celor doi titani techno de la Tale Of Us, Afterlife, își continuă călătoria împreună cu The Mission pentru a transforma Sala Polivalentă, sâmbătă, pe 14 octombrie, într‐o adevărată odisee a conștiinței.

Show-ul Afterlife, întocmai celui din Ibiza, va aduce o imensă experiență senzorială care ne va activa toate simțurile prin beaturi amețitoare, ritmuri hipnotice și un decor fascinant, care ne vor conduce într‐o călătorie spre alte dimensiuni.

Pregătiți‐vă, show-ul duo-ului Carmine Conte and Matteo Milleri (Tale Of Us) va fi un periplu experimental unic pentru fiecare dintre noi. Tot ce avem de făcut este să explorăm Afterlife X The Mission și să ne lăsăm surprinși de experiențele senzoriale pe care le-am putea descoperi!

CONCURS:

World Class te trimite la evenimentul AfterLife x The Mission de pe 14 octombrie 2017! Concursul se desfăşoară în perioada 5-11 octombrie, ora 23:59.

Poţi câştiga una dintre cele 5 invitaţii duble la eveniment răspunzând corect, în secțiunea de comentarii de mai jos, la următoarea întrebare:

CARE ESTE MELODIA TA PREFERATA DE LA TALE OF US?

UPDATE. Câștigătorii sunt:

Gabriel Razvan, Alex Lupascu, Maria Torsan, Paul Chivescu și Georgiana Dumitrache.

Felicitări! Vă rugăm să ne lăsați datele voastre de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.  

Câștigătorii au acces în locație, în seara de 14 octombrie, între orele 22.00 și 01.00, pe la intrarea semnalizată "Guest List/Press", numai cu un act de identitate, care să dovedească faptul că au împlinit vârsta de 18 ani. 

 

Foto: The Mission