Dacă până acum nu aveai suficiente motive să-l convingi pe cel mic să facă sport, acum le avem noi pe cele mai bune și mai distractive: clasele din programul World Class Kids, care se lansează începând cu acest weekend. 

Un copil activ înseamnă un copil fericit, energic şi sănătos. Beneficiile activităţii fizice regulate sunt numeroase nu doar la adulţi, ci şi la copii, care cu cât se bucură mai devreme de avantajele sportului, cu atât se vor dezvolta mai armonios. Dacă îţi lipsesc motivele pentru care să îţi pui micuţul în mişcare, urmăreşte short-list-ul nostru. Iar dacă până acum nu aveai programe speciale, construite pentru nevoile celor mici, Word Class Kids e aici.

Crește un copil sănătos

Varietatea de discipline din programul World Class Kids – Karate, Wushu, Gimnastică, dar și de antrenamente, precum Les Mills Born to Move – va ajuta la modelarea corpului, dar și a minții micilor sportivi, care vor învăța, făcând mișcare, să fie agili, puternici, flexibili, să învețe să se coordoneze și să fie rapizi, dar și să aibă încredere în forțele proprii, în capacitățile lor fizice și psihice. Programele sunt gândite pentru copii între 4 și 12 ani și se împart pe mai multe clase.

Alege-i ce i se potrivește

BORN TO MOVE™ - Les Mills, 4-7 ani și 6-7 ani (disponibil din ianuarie 2016). Exercițiile de educație fizică sunt combinate cu jocuri, muzică, dans, zâmbete și voioșie, pentru ca ei să nu se plictisească și să abandoneze prea repede orele.
Gym Kids, 4-5 ani și 6-10 ani, (disponibil din decembrie 2015). Clasele din program conțin exerciții de bază din gimnastica artistică și cea aerobică. Practicându-le, micuții vor învăța să aibă o postură corectă, să fie mai flexibili, mai puternici și mai rapizi.
Karate, 6-12 ani, (disponibil din decembrie 2015). Copiii care vor participa la clase de Karate vor învăța să fie puternici, dar și să-și pună în valoarea viteza de reacție și, de asemenea, îți vor exersa puterea de concentrare și atenția.
Wushu, 6-12 ani, (disponibil din decembrie 2015). Mergând la astfel de clase, cei mici vor învăța să-și cunoască puterea fizică, dar și pe cea psihică, vor învăța atât coordonarea, cât și concentrarea.

Programul World Class Kids va fi disponibil în patru cluburi World Class: Titan, AtlatisTimișoara și Cluj. Iar dacă vrei să mergi cu cel mic la evenimentul de lansare, intră pe paginile celor patru cluburi, ca să afli mai multe informații.