Descoperă oaza de relaxare din mijlocul orașului, creată pentru a-ți oferi echilibrul perfect între frumusețe, liniște și funcționalitate.

În W Charles de Gaulle fiecare detaliu a fost tratat cu atenție, astfel încât tu să ai parte de tot ce este mai bun. Instructori și antrenori personali atent selectați din staff-ul World Class împreună cu cele mai interesante clase de group fitness, printre care Yoga și Pilates, îți creează o experiență urbană holistică, într-un mediu cu totul aparte, unde te poți relaxa și deconecta.

Alege ce ți se potrivește și lasă-te cucerit de o experiență unică. În galeria foto vei găsi mai multe imagini din club și vei face cunoștință cu Master Trainerii noștri. 

Pilates. Fie că lucrezi singur sau în grup, spațiile din W Charles de Gaulle dedicate acestui tip de mișcare te vor întâmpina cu tot ce e mai bun – de la aparate precum Reformer, Cadillac sau The Chair la antrenori certificați internațional.

Yoga. În noul boutique club îți vei duce antrenamentul de Yoga la un alt nivel și vei descoperi noi și nelimitate posibilități prin programe precum Daanasana Yoga, Vinyasa Yoga și PortDeBras, pe care le vei găsi în exclusivitate la W Charles de Gaulle.

Antrenamente personale. Cel mai nou echipament de la Life Fitness și accesorii de functional training de ultimă generație sunt la îndemâna ta în W Charles de Gaulle. Iar antrenorii noștri aleși pe sprânceană te vor ajuta să obții rezultatele dorite. 

Antrenamente de grup. Cele mai noi clase predate de instructori din echipa World Class duc experiența de group fitness la un alt nivel. Ai de ales între ore de Body Pump, Metabolic Body Workout, Interval, BOSU, Dance și C-Core.

Piscină. Bazinul și zona de relaxare de la W Charles de Gaulle îți pun la dispoziție metode variate de răsfăț și recuperare.

W Juice Bar. Ai la dispoziție o varietate de smoothie-uri sănătoase & hrănitoare și shake-uri necesare noului tău stil de viață.

Detalii despre tarife și abonamente găsești pe cdg.worldclass.ro.

Foto: Grennmind