Top Line organizează cel mai important eveniment dedicat frumuseții profesionale de top: Top Beauty Trade Show.

În perioada 29 septembrie-2 octombrie 2016, Top Beauty Trade Show oferă participanților o experiență de beauty ce include: preview tendințe 2017 în materie de make-up, hairstyle, estetică și nails; oferte speciale cu reduceri de până la 80%; expoziție cu vânzare (1000 mp); întâlnirea cu invitați speciali din țară și străinătate; finala concursului Tendințe Top Line 2016; ultimele tehnologii în materie de aparatură și mobilier profesional.

Numai în cadrul Top Beauty Trade Show veți avea parte de Serviciul Beauty Concierge, oferit de o echipă alcătuită din specialiști în domenii diferite, precum haircare & style, skincare, nail & make-up, aparatură cosmetică de înaltă performanță.

Anul acesta evenimentul este cu atât mai special, cu cât Top Line împlinește 20 de ani de activitate pe piața românească de beauty. Compania are în portofoliu top branduri internaționale și produse profesionale de înfrumusețare, fiind lider în industria soluțiilor profesionale integrate de afaceri pentru saloanele premium din România. Cele mai bune saloane din țară sunt dotate și lucrează cu Top Line.

Tocmai de aceea, Top Line a creat conceptul de Trade Show, eveniment ce se adresează în mod special comunității de profesioniști din industria produselor de înfrumusețare din România, dar și consumatorilor de produse cosmetice profesionale.

Trăiește experiența frumuseții de top în cadrul Top Beauty Trade Show!