Dacă ai de gând să mergi la cel mai cool festival de muzică de la mare, nu uita să îți rezervi locul perfect pentru odihna dintre două runde de distracție.

Atenție, camperi, locurile sunt limitate!

Dacă vei sta la cort, vei avea cu siguranță, vecini internaționali. Biletele la Spellground se cumpără în acest moment din Brazilia, Macedonia, Olanda, Serbia, Franța, Ucraina, Polonia, Austria, Grecia, Rusia, Germania, Turcia și Bulgaria. Atenție, însă! CAMPGROUND, campingul Spellground cu ieșire la plajă, umbră și vedere la mare, ce include recepție, punct medical, puncte de securitate, puncte de alimentare electrică și zona chill & lounge este aproape SOLD OUT. Campingul oferă multiple variante, atât pentru grupuri, cât și individual. Cel mai ieftin pachet rămas disponibil este cel în zona Terra, care oferă spațiu de campare pentru un cort de două persoane, la prețul de 130 de lei pentru cele trei zile de festival. Cea mai scumpă variantă de cazare la cort în vânzare este Vibe Four, la 2.080 de lei pentru patru persoane, cu abonamente incluse. Din material impermeabil și ignifug, corturile yurta Vibe Four de patru persoane au două saltele gonflabile duble, așternuturi și perne. Toate variantele de campare se găsesc pe spellgroundfestival.com.

Hotelurile au oferte speciale pentru festival

Dacă nu vrei neapărat la cort, există acum și varianta de cazare la hotel, pe lângă cea mai boemă de camping. Camerele sunt duble, triple sau de patru persoane. În funcție de dotări și servicii incluse (mic dejun, pensiune completă, jacuzzi, vedere la lac, vedere la mare) camerele au prețuri ce pornesc de la 1390 de lei pentru cele trei zile de festival, cu două abonamente incluse, în cameră dublă. Toate variantele de camere sunt disponibile accesând site-ul oficial http://spellgroundfestival.com.

Nu uita de bilet!

După ce ai găsit cazarea ideală, asigură-te că vei avea ce mai tare experiență la Spellground. Organizatorii au pregătit o categorie specială de bilete: V.I.P 3-Day Pass. Zona VIP este o zonă special amenajată, cu vizibilitate foarte bună către Master Stage, servicii Concierge, parcare separată, bar dedicat, cu acces restricționat +18 ani. La Spellground, copiii cu vârste până la 12 ani au acces gratuit cât timp sunt însoțiți de un adult, iar adolescenții între 12-16 ani au acces doar cu însoțitor, cu bilete la preț întreg.

Biletele pentru o zi la Spellground Festival costă acum 160 de lei, cu toate taxele incluse. Abonamentele, la prețul de 330 lei (taxe incluse) și V.I.P 3-Day Pass, la prețul de 500 lei (taxe incluse) pot fi cumpărate pe eventim.ro, în rețeaua de distribuție Eventim sau pe bilete.ro.

Spellground Festival va pune stăpânire pe litoral, între 12 și 14 august, înainte de Ziua Marinei, în cel mai plin weekend prelungit al verii. Cele patru mari elemente: Pământ, Soare, Apă și Aer se vor uni cu un al cincilea element, Vibe-ul mulțimii, într-o experiență fără precedent în județul Constanța. Ești gata?