Te-ai surprins fredonând La vida loca a lui Ricky Martin? Ți-ai dorit întotdeauna să porți mai multă culoare dar nu ai îndrăznit? Foarte bine – e momentul să descoperi că Fiesta e cool.

Pe 16 și 17 mai, la Sala Palatului, ediția V for Vintage cu numărul 14 vibrează în ritmuri de Fiesta. Carnavalul de la Rio se întâlnește cu "Diavolul se îmbracă de la Prada" și asta, cu siguranță, e un eveniment de neratat.

V for Vintage Fiesta te așteaptă cu ateliere de creație ale designerilor români care au pregătit colecții capsulă inspirate de tematica evenimentului și cu renumiți colecționari de vintage autentic: Molecule F & Friends, Band of Creators, Moja. Lista este completată de invitații speciali: Oana Lupaș, Iutta, Cooperativa Franklin 9 și Lia Aram.

Nici de această dată V for Vintage nu renunță la lucrurile bune cu care te-a obișnuit și fără de care nici cea mai nonconformistă Fiesta nu se poate desfășura pe deplin:
- o zonă de lounge cum nu ai mai văzut vreodată la Sala Palatului, cu food&treats delicioase, care să îți alimenteze energia de care ai nevoie pentru două zile de shopping în ritm de Salsa.
- o tombolă cu premii oferite de expozanții V for Vintage Fiesta.

Pregătește-te pentru un dress code de Fiesta și un motto îndrăzneț – Think less, act more!.
Mai multe detalii găsești pe vforvintage.ro.