Delicatese bio, mirodenii, cosmetice naturale, workshopuri de raw food – acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care în acest weekend merită să treci pe la Casa Universitarilor.

Aflat la cea de-a treia ediție, târgul de produse bio şi viaţă sănătoasă, V for Verde, te așteaptă în acest weekend, pe 11 şi 12 octombrie 2014, cu 60 de expozanți. Timp de două zile, Casa Universitarilor (strada Dionisie Lupu, nr. 46) se va transforma în cel mai verde loc din Bucureşti. Acolo vei găsi de la bunătăţi şi delicatese bio, condimente şi mirodenii până la cosmetice naturale şi organice, articole eco deco, slow food şi raw food.

Iar dacă nu vrei să te ocupi doar de cumpărături, poți participa la unul dintre workshopurile creative sau la atelierele de gătit raw vegan și vegetarian.

Mai multe despre viața sănătoasă și alimentația echilibrată vei putea afla și de la Carmen Brumă, unul dintre invitații speciali. Carmen va avea sâmbătă o sesiune de autografe și discuții despre cartea sa, Jurnal de gravidă.

Biletul de intrare este 10 lei, iar programul este între 11:00 și 20:00. Mai multe detalii găsești pe vforverde.ro.

Foto: V for Verde