Dacă te-a prins Revelionul pe nepregătite, aceasta este șansa ta să recuperezi. Ți-am pregătit cinci trucuri care te vor face să arăți mai bine ca niciodată.

Aplică o mască-tratament

1. Aplică o mască-tratament

Știm că e aproape imposibil să mai găsești o programare la cosmetică zilele astea, așa că îți propunem soluții ușor de aplicat acasă. GlamGlow Mud Mask, 260 lei, Sephora, este o mască-tratament care îți va restrânge porii, îți va curăța tenul de impurtități și îți va face pielea să radieze.

 

 

Folosește un lac de unghii nude

2. Folosește un lac de unghii nude

Dacă nu ai avut timp de o manichiură ca la carte, alege un lac de unghii în culori pastelate. Va completa perfect orice ținută și va lăsa impresia că te-ai pregătit câteva zile bune. Nouă ne-a plăcut cel de la Alessandro, nuanța Touch of Magnolia. Îl găsești în magazinul Top Line, cu circa 34 de lei.

 

 

Renunță la rochia neagră

3. Renunță la rochia neagră

Știm că e greu, dar o creație plină de culoare și de energie, exact ca tine, te va face cea mai interesantă apariție de la petrecerea dintre ani. Sau optează pentru nuanțe nude – dau o notă de eleganță și refinament. Și, ca să ascunzi orele de sală peste care ai sărit anul acesta, încearcă să alegi o rochie care să nu fie perfect mulată și care să îți dea libertate de mișcare, cum e Atu Body Couture, 680 lei, de pe moja.ro.

Alege sandale în nuanțe vii

4. Alege sandale în nuanțe vii

Nu uita și de o pereche de sandale superbe – unele în culori puternice te vor ajuta să „păcălești“ un bronz pe ultima sută de metri, iar tocul înalt nu doar că îți va îndrepta postura, dar va adăuga și câțiva centrimetri importanți înălțimii tale. Dacă vrei să pară că ai picioarele mai lungi decât în realitate, sandalele cu 2-3 barete sunt ideale. Pe noi ne-au inspirat cele de la Rupert Sanderson, 595 euro, de pe netaporter.com.

Accesorizează cu o geantă memorabilă

5. Accesorizează cu o geantă memorabilă

Acesta este ultimul element care poate transforma un outfit banal într-unul greu de ignorat. E momentul să scoți din dulap geanta pe care nu ai avut curaj să o porți până acum sau să îți cumperi una nouă, cum este cea de la Zara, 169,90 lei.

 

 

Foto: colecția Roberto Cavalli pentru H&M, 2007.