O alimentaţie sănătoasă presupune şi resurse pe măsură. Ţi-am făcut o listă cu magazinele noastre preferate din București în care găsești tot ce ai nevoie pentru adevărate festinuri.

Miere Manuka ecologica
Miere Manuka ecologică, 139,00 lei

Pukka Food

De la fructe și legume proaspete la mirodenii și condimente aromate, de la tot soiul de delicatese (miere Manuka, miere cu scorțișoară, specialități cu trufe) și până la produse raw (uleiuri, miere, fructe bio, alune, unt de migdale sau de caju, polen) sau fără gluten (drojdie și făini speciale, paste, orez, pâine) la Pukka Food găsești o mulțime de delicii sănătoase, gustoase și, foarte important, obținute din culturi ecologice.
Str. Piața Amzei nr. 10-22

 

 

Gem de prune
Gem de prune, 16 lei

Băcănia Veche

Pe rafturile atent aranjate ale casei vechi de pe Barbu Văcărescu vei găsi nu doar o selecție excelentă de produse bio, ci și multe delicii tradiționale românești (brânzeturi de tot soiul, pește în cetină de brad, dulcețuri aromate). Plus: dacă ai noroc, vei putea încerca chiar și preparate proaspăt scoase din cuptor: pâinea cu hribi și plăcinta cu praz trebuie încercate măcar o dată la Băcănia Veche.

Str. Barbu Văcărescu nr. 49

 

 

Seminte decorticate de canepa Canah
Seminţe decorticate de cânepă Canah, 59,68 lei

Leacul

Visezi la o varietate impresionantă de produse și producători? Dă o fugă la unul dintre magazinele Leacul. Vei găsi zeci de variante de semințe, paste, făină ecologică, uleiuri, ceaiuri, ciocolată neagră și chiar alge marine sau cafea eco. Altfel spus, un adevărat supermaket bio în care să îți faci cumpărăturile zi de zi.
Str. Hatmanul Arbore nr. 3-7 și șos. Mihai Brav nr. 132

 

 

Baton raw bio cu seminte de chia si cocos
Baton raw bio cu seminţe de chia şi cocos, 7,2 lei

BioBunătăți

Dacă ajungi în zona Piața Muncii, caută showroom-ul BioBunătăți: de la alimente eco proaspete la vlăstari și semințe pentru germinat și până la cosmetice bio și detergenți ecologici, vei găsi aici mai bine de 3.000 de produse bio din care să îți alegi preferatele.
Str. Claudiu nr. 22

 

 

 

 

Prajitura Patratele
Prăjitura Pătrăţele, 15 lei/100 de grame

Ostraw Vegan

Nu puteam să sărim peste acest loc al răsfățului absolut: dacă poftești la un desert delicios, dar și foarte sănătos, asta e adresa pe care trebuie să o reții. Ostraw Vegan este cofetăria în care vei găsi zeci de delicii, nu doar bio, ci și raw vegane. Îţi dăm doar câteva exemple: bombone cu hrişcă, ovăz, merişor, ghimbir, îngheţată din fructe proaspete fără aditivi sau grăsimi nocive și torturi delicioase.
Bd. Ferdinand nr. 58

 

 

Online shops

Dacă te încântă mai tare varianta în care îți faci rapid cumpărăturile din fața calculatorului ai câteva variante bune și în online:
* cosuldelegume.ro
* biomania.ro
* naturalia.ro

Foto: Pukka Food