Indiferent de anotimp, pielea trebuie curățată bine, în fiecare zi, pentru a o scăpa de celulele moarte și a lăsa loc regenerării. Noi îți propunem o soluție extrem de eficientă în cel mai scurt timp posibil.

Recunoscute pentru aspectul impecabil al pielii, femeile asiatice acordă timp îndelungat pentru curățarea și exfolierea tenului. Acest pas este la fel de important precum aplicarea cremelor de față. Dar ritmul de viață rapid nu te lasă întotdeauna să cureți pielea eficient, iar simpla demachiere sau spălarea feței nu sunt suficiente. Din fericire, cele mai noi gadgeturi de pe piață fac posibilă purifierea tenului în timp record.

Noi îți recomandăm Philips VisaPure, cu un sistem de 10 ori mai eficient decât curățarea manuală. În doar un minut, poți masa întreaga față. Tehnologia numită DualMotion face ca peria să se rotească și să vibreze delicat, în același timp. Astfel, tenul tău va fi cu adevărat răsfățat. Recomandat de medicul dermatolog Ana Fâcă, Philips VisaPure „curăță foarte bine, revitalizează și ajută la o hidratare mai bună a pielii“. Nu uita să-l folosești și pentru gât și decolteu – au nevoie de același tratament ca fața ta.

Personalizează-ți ritualul

Dacă ai nevoie, poți utiliza Philips VisaPure de două ori pe zi: dimineața și seara, pentru curățare delicată sau pentru o curățare profundă. Mai mult decât atât, datorită timer-ului inteligent Skin Zone, aparatul se oprește pentru o secundă și te avertizează sonor când este momentul să treci la următoarea zonă a feței.

Ai tenul sensibil? Există o perie specială pentru tine. Aparatul este compatibil cu trei perii: una pentru ten normal, cu 17.000 de peri fini ca mătasea care îți masează delicat tenul, una pentru ten sensibil, cu 22.000 de peri și mai fini pentru o curățare extrem de delicată, și una pentru exfoliere, cu peri mai scurți pentru o exfoliere delicată și peri mai lungi pentru îndepărtarea celulelor moarte. Periile pentru ten normal și sensibil vin în pachetul produsului și pot fi folosite zilnic. Peria pentru exfoliere se achiziționează separat și poate fi folosită o dată pe săptămână.

Dispozitivul este fără fir și rezistent la apă, astfel că se poate folosi sub duș. Și chiar dacă îl utilizezi de două ori pe zi, bateria rezistă cel puțin două săptămâni. Cu Philips VisaPure, tenul tău va arăta senzațional în orice anotimp, iar tu te vei simți bine în pielea ta.

Mai mult, dacă ești membru World Class, beneficiezi de un discount de 35% la produsele de îngrijire Philips, inclusiv la peria de curățare a tenului Philips VisaPure.philips