Dacă prietena ta tocmai a născut și vrei să o vizitezi, avem câteva idei ca să îi cumperi ceva ce îi va face viața mai ușoară în aceste prime luni.

Itzbeen Baby Care Timer

1. Ceasul care ține minte tot

Pentru a scăpa de corvoada alarmelor sau cronometrelor, există o mică jucărie care poate înregistra orice: cât a dormit bebelușul, când i-a fost schimbat ultima oară scutecul și când a fost alăptat. De asemenea, îi amintește mămicii când ar trebui să facă din nou toate astea. Itzbeen Baby Care Timer, 25 $, este un fel de prietenă care stă lângă ea tot timpul.

 

Always Clean

2. Suzeta mereu curată

Probabil știi cât de stresant va fi pentru ea să urmărească… circuitul suzetei prin cameră, adică toate momentele nefericite în care bebelușul o aruncă pe jos și ea trebuie să o curețe. A apărut o suzetă, numită AlwaysClean, 4 $, care își închide carapacea înainte să pice pe jos.

 

 

Avent Baby Monitor

3. Remediu antiplânsete

Avent Baby Monitor, 161 $, de la Philips este un fel de agent sub acoperire în camera celui mic. Fără să stea în aceeași încăpere cu bebelușul, mama va ști câte grade sunt sau cât de tare plânge. În plus, îi poate vorbi prin acest dispozitiv și îi poate seta și muzica potrivită, pentru a-l adormi. Pe scurt, du-i acest mic detectiv sub acoperire și o vei salva de foarte multe drumuri prin casă.

 

Baby Breeza

4. Laptele, mereu în cantități optime

Baby Brezza, 30 $, este dozatorul care o va ajuta pe mamă să nu greșească proporțiile în pregătirea laptelui. Setează capacitatea biberonului, iar dozatorul va turna în el exact cât trebuie. Cu un astfel de cadou o scapi și de curățenia care urmează în caz că îi scapă, cumva, prea mult lapte.

 

 

Ubbi

5. Soluția pentru mirosul neplăcut

Mirosul scutecelor folosite nu este tocmai o mireasmă plăcută și de multe ori proaspăta mămică nici nu are timp să ducă gunoiul pe cât de des ar trebui. Așa că i-l poți duce tu pe Ubbi, 80 $, un coș de gunoi care se închide etanș și are o formă care îl camuflează discret în orice cameră.