Dacă adori sentimentul pe care ți-l dă aerul de munte, Combi 2-în-1 Purificator și Umidificator de la Philips te poate ajuta să trăiești această senzație în fiecare zi, chiar la tine acasă.

Am învățat să alegem foarte riguros tot ceea ce bem sau mâncăm și să nu facem rabat de la calitate, însă pierdem din vedere un element foarte simplu, de care avem nevoie pentru a supraviețui zilnic: aerul. În medie, o persoană respiră 7-8 litri de aer în fiecare minut. Asta înseamnă că suntem capabili să consumăm aproximativ 12.000 de litri de aer pe zi.

Aerul poluat reprezintă un risc pe termen lung pentru sănătate, motiv pentru care am învățat să evităm zonele intens circulate de mașini sau cu factori de poluare puternici, însă nu ne gândim că și aerul din casa în care ne petrecem o mare parte din viață este la fel de poluat, dacă nu chiar mai periculos decât cel de afară.

Un purificator te va ajuta să îmbunătățești calitatea aerului pe care îl respiri la tine în casă. Iar odată cu asta vor veni și beneficiile: te vei odihni mai bine, vei avea casa mai curată, iar dacă suferi de alergii, simptomele se vor diminua. Și totul extrem de simplu, pentru că purificatorul de aer Philips a fost gândit special pentru nevoile tale:

Purifică aerul

Grație tehnologiilor de purificare VitaShield, purificatorul absoarbe aerul din încăpere și îl trece prin filtrul combinat HEPA și Carbon Activ. Aici îndepărtează particulele de praf, polen, gaze sau bacterii și ventilează aerul purificat în casă.

Asigură nivelul optim de umezeală

În timpul sezonului rece, încălzirea locuinței usucă aerul din casă, ceea ce provoacă dureri de cap, probleme la nivelul pielii sau alte afecțiuni și o stare generală de rău. Prin tehnologia NanCloud, purificatorul aduce aerul din casă la un nivel optim de umiditate fără a emite substanțe chimice, bacterii sau compuși artificiali nenaturali.

E simplu de folosit

Dotat cu un senzor inteligent ce măsoară și indică umiditatea și calitatea aerului din casă, purificatorul te anunță cu ajutorul unor indicatoare luminoase când este cazul să reîmprospătezi aerul. Ventilatorul în trei trepte permite ajustarea debitului de aer, iar cronometrul ușor de setat îți permite să stabilești un program de funcționare la 1/4/8 ore.

În lumea sportivilor de performanţă, calitatea aerului respirat a devenit un factor important de luat în calcul şi tot mai mulţi apelează la tratamente în camere hiperbarice sau se antrenează la înălţime pentru a respira un aer cât mai pur. Un purificator te va ajuta să îmbunătățești calitatea aerului chiar la tine acasă. E începutul perfect pentru performanță, nu? 

Foto: Philips