Dacă ești un împătimit al claselor Body&Mind și îți dorești să aprofundezi tehnicile holistice, atunci nu trebuie să ratezi cel mai important eveniment dedicat disciplinelor Yoga și Pilates – Yin&Yang International Convention. 

Înveți de la cei mai buni

Evenimentul, ajuns la cea de-a IV-a ediție, cuprinde două zile dedicate acestor două discipline și aduce în fața ta cele mai renumite școli din Europa, cei mai buni presenteri internaționali, dar și unii dintre cei mai renumiți români din această industrie. De la profesori de renume de Yoga și Pilates, precum Jeremie Perround, cel mai tânăr Profesor Formator Romana® Pilates din istorie la Daniele Navello, profesor certificat Iyengar® Yoga chiar de către familia Iyengar– guestlistul de presenteri este atent selectat, astfel încât să ai o varietate de stiluri, metode și cei mai buni maeștri spirituali de la care să înveți. Iar dacă mai aveai vreun dubiu că vorbim de un eveniment de nivel internațional, află că Julio Papi, creatorul și imaginea acestei convenții este o legendă în domeniu, un presenter complex, cu expunere la evenimente dedicate în peste 45 de țări.

Te echilibrezi energetic

Dacă salutul soarelui sau poziția copilului sunt tehnici cu care te-ai familiarizat deja, atunci ce-ai zice să îți îmbunătățești postura și să încerci o clasă de Daanasana Yoga sau Hatha Yoga? Nu trebuie neapărat să fii adeptul meditației ca să înțelegi beneficiile pe care ți le poate aduce prezența la această convenție.

Înveți să fii zen

Dacă până acum credeai că trebuie să deții vreun talent de acrobat înnăscut pentru a efectua poziția lotusului, vei vedea că indiferent cât de experimentat ești în domeniu, asanele sunt poziții pe care le poate face oricine îți dorește să dobândească mai multă mobilitate, flexibilitate și o atitudine...zen. Un lucru este sigur: practicarea Yoga ajută la recăpătarea echilibrului mental, fizic și emoțional, indiferent de nivelul de experiență. Iar dacă o sesiune de Yoga din cadrul aceastei convenții te ajută să înveți să respiri corect, să-ți limpezești mintea de gânduri și să te reconectezi cu sinele tău interior – te asigur că este un mare pas înainte spre liniștea interioară după care tânjim cu toții.

Preiei controlul asupra corpului tău

Vei avea ocazia să înveți mișcări noi de Pilates, exerciţii care îmbunătăţesc postura, forţa, alinierea corpului și echilibrul dintre muşchi. Pe lângă rezultatele care se resimt imediat – un corp mai funcţional, un ritm de mişcare mai armonios – vei pleca acasă cu super energie și convingerea că ai făcut un lucru bun pentru mintea și corpul tău.

Aprofundezi tehnicile HathaYoga

Dacă îți dorești să descoperi ritmul perfect între respirație și mișcările corpului, atunci trebuie să-ți rezervi un loc la workshopul de Hatha Yoga at the Basis, susținut de Julio Dieguez Papi, vineri, 17 Februarie, de la ora 14:00 la 17:00, la Hermitage – urban spiritual hub. Locurile în cadrul acestei preconvenții sunt gratuite.

Mai multe detalii, aici: https://www.facebook.com/events/219838711814820/

Convenția Yin&Yang este organizată de Școala de Fitness Move On în weekendul 17-18 Februarie și va avea loc la Hotel Novotel din București. Mai multe detalii despre program și prețuri, aici: http://www.move-on.ro/yin-yang-convention.php