Cum să alegi piesele care îți vor pune în evidență corpul tonifiat.

Pielea este un material care nu iartă nimic şi, mai mult decât atât, scoate în evidență fiecare imperfecţiune. Așa că dacă ești încântată de rezultatele ultimelor antrenamente, merită să investești în câteva piese. Ține cont de sfaturile noastre de bună-purtare și nu vei da greș.

1. Accesorizează ţinuta!

Dacă eşti o fire mai rezervată şi nu crezi că te-ai simţi confortabil într-o pereche de pantaloni de piele, poţi începe cu piese de bază: o pereche super cool de bocanci biker, o geantă foarte rock sau o şapcă din piele pot fi puncte de plecare execelente.

 

2. Construieşte în jurul unei piese!

Acest material arată minunat şi atrage atenţia indiferent sub ce formă alegi să-l porţi. Așadar, caută piese care se demodează greu şi în care să te simţi cât mai bine. Dacă nu vrei să-ți scoți picioarele în evidență, evită pantalonii de piele și reorientează-te către o geacă ori o vestă din piele pe care s-o combini cu alte piese cool.

 

3. Ține cont de conformaţie

Nu uita că pielea se mulează perfect şi nu iartă rotunjimile. Dacă ai picioare mai groase, evită colanții din piele. În schimb, ai putea să porţi o fustă! În caz că abdomenul tău numără câteva pătrățele, ia în considerare o bustieră sau o rochie mulată din piele.

 

4. Poartă doar o piesă din piele în outfitul tău!

Nu vrei să arăţi precum Catwoman, deci ecuaţia geacă din piele+pantaloni din piele+bocanci din piele va fi mereu greşită, indiferent cât de bine arăţi. Pur şi simplu, nu funcţionează! Poartă mereu materiale şi culori contrastante. Chiar dacă negrul subţiază, în acest caz e recomandat să te joci cu mai multe culori.

 

5. Integrează şi alte texturi

Cel mai comod şi firesc ar fi să asociezi pielea cu denimul, dacă îţi doreşti un look
urban. Pentru seară, pielea şi texturile satinate pot face o pereche interesantă şi mai atractiv decât pielea cu dantelă!