Alege piesele potrivite pentru garderoba de iarnă.

Cât timp vremea încă ne joacă feste, iar temperaturile fluctuează, îți propunem să renunţi la trenciuri şi paltoane în favoarea tricotajelor masive. Avantajul? Acestea oferă mult mai mult loc pentru creativitate stilistică. Să îți demonstrăm:

Simplu

Puloverul Theory

Puloverul Theory, netaporter.com, 1.260 lei

Un pulover gri, uni, dintr-un material de calitate, se va dovedi o piesă extrem de versatilă! Îl poţi purta cu o pereche de colanţi negri sau pantaloni de piele şi biker boots. Dacă vrei un look mai elegant, îl poți obține rapid. Combină puloverul cu o fustă amplă, în genul anilor '50, stilettos şi un colier de perle.

Timeless

Jacheta Patrizia Pepe

Jacheta Patrizia Pepe, 3.299 lei

Ei bine, aceasta este o piesă care face toţi banii şi poate înlocui cu succes un palton. Combinaţia alb-negru este timeless, deci vei putea folosi această jachetă şi în sezoanele următoare. Când este foarte frig, poartă peste ea o vestă cool din piele. Vei avea un outfit foarte original!

Vesel

Puloverul Burberry Prorsum

Puloverul Burberry Prorsum, 4.577 lei

E bine să ai în garderobă măcar o piesă cu un desen naiv. Poţi alege un personaj dintr-un desen animat, animalul preferat sau, pur şi simplu, o imagine care te face să zâmbeşti instant. Va fi piesa ta de nădejde, pentru casual friday la birou. Nimic nu se potriveşte mai bine cu o fustă creion sau o pereche de jeans slim!

Chic

Cardiganul lung Stefanel

Cardiganul lung Stefanel, 1.220 lei

Este o piesă foarte chic, care poate scoate în evidenţă o ţinută banală. Fie că alegi să-l porţi cu T-shirt alb şi boyfriend jeans, fie că îl vei asorta unei rochii maxi, un astfel de pulover este un must absolut pentru acest sezon. Pentru un touch glam, ataşează de cardiganul tău un guler din blană (ecologică şi într-o culoare funky, recomandăm noi).

Elegant

Capa Stefanel

Capa Stefanel, 1.500 lei

E bine să investeşti într-o capă în acest sezon! Această piesă extrem de comodă a făcut furori pe catwalk. Mai toţi marii designeri o propun pentru toamnă. Chloé, Victoria Beckham şi Peter Pilotto sunt doar o parte dintre promotorii acestui trend. O capă tricotată va fi o alegere perfectă pentru weekenduri.

Foto: Stefanel